Big Brother: Στα «μαχαίρια» Αντιδήμαρχος και Άννα Μαρία – «Πλακώθηκαν» πριν από το live

October 20, 2020


Οι διαμάχες στο Big Brother συνεχίζονται, με τον Αντιδήμαρχο και την Άννα Μαρία να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και να «πλακώνονται» λίγο πριν από το live επεισόδιο της Παρασκευής (16/10).
Οι δυο τους ή…



Οι διαμάχες στο Big Brother συνεχίζονται, με τον Αντιδήμαρχο και την Άννα Μαρία να βρίσκονται στα «μαχαίρια» και να «πλακώνονται» λίγο πριν από το live επεισόδιο της Παρασκευής (16/10).

Οι δυο τους ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση πριν από τη ζωντανή μετάδοση, καθώς η δικηγόρος επιτέθηκε φραστικά στο συγκάτοικοί της. Συγκεκριμένα, ανέφερε στο «Μεγάλο Αδελφό» πως είχε φτιάξει τα πουφ σε όμορφη διάταξη και, όταν πήγε, ο Χρήστος Μακρίδης να καθίσει, εκείνη του ζήτησε να τα γυρίσει πίσω, ενώ νωρίτερα έγινε «ξέσπασμα» εναντίον του Χρήστου Βαρουξή.

Ο Αντιδήμαρχος δεν υπήρχε περίπτωση να δεχθεί αυτά, που του είπε η Άννα Μαρία, αντιδρώντας έντονα. «Δεν είμαι εγώ παιδάκι να μου πει τι θα κάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά στους φίλους του στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.