110 χρονών άνδρας αποκαλύπτει τις 5 τροφές που του χάρισαν μακροζωία (Video)

October 17, 2023


Ένας άνδρας έσβησε τα 110 κεράκια στην τούρτα και μοιράστηκε τα μυστικά της μακροζωίας που του έμαθε ο πατέρας και η προσωπική του εμπειρία.Ο ηλικιωμένος, που δείχνει πολύ νεότερος από την πραγματική του ηλικία, έμαθε από μικρός να τρέφεται με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ο πατέρας του, γιατρός στο επάγγελμα, έζησε μέχρι τα 98! Ενώ, σε μια εποχή που όλοι πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξη…

...ς 8 «αθάνατα» τρόφιμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διατηρηθούν επ΄ άπειρο.Ο LaPallo αποκαλύπτει στο βίντεο ποια είναι τα 5 τρόφιμα που καταναλώνει και του έχουν χαρίσει ευεξία και μακροζωία.Δείτε το βίντεο: Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι 179 ετών και αυτό είναι...

Ένας άνδρας έσβησε τα 110 κεράκια στην τούρτα και μοιράστηκε τα μυστικά της μακροζωίας που του έμαθε ο πατέρας και η προσωπική του εμπειρία.

Ο ηλικιωμένος, που δείχνει πολύ νεότερος από την πραγματική του ηλικία, έμαθε από μικρός να τρέφεται με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Ο πατέρας του, γιατρός στο επάγγελμα, έζησε μέχρι τα 98! Ενώ, σε μια εποχή που όλοι πιστεύουν ότι τα πάντα έχουν ημερομηνία λήξης 8 «αθάνατα» τρόφιμα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, μπορούν να διατηρηθούν επ΄ άπειρο.

Ο LaPallo αποκαλύπτει στο βίντεο ποια είναι τα 5 τρόφιμα που καταναλώνει και του έχουν χαρίσει ευεξία και μακροζωία.

Δείτε το βίντεο:

Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι 179 ετών και αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας του!

Έχουμε ακούσει για ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει τα 100 χρόνια ζωής και μας έχει φανεί άκρως περίεργο και σπάνιο. Μόλις δείτε τον γηραιότερο άνθρωπο στον κόσμο να δίνει συμβουλές μακροζωίας τότε σίγουρα θα μείνετε άφωνοι. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος με πολλά χρόνια “εμπειρίας” μας συμβουλεύει για μια καλύτερη ζωή, δείτε εδώ μια γιαγιά 105 ετών που ισχυρίζεται πως το μυστικό της μακροζωίας της είναι το ποτό, τα τσιγάρα και τα ξενύχτια.

Ο Μουράσι γεννήθηκε το 1835 — σύμφωνα με αρχεία της εποχής – κατά τη διάρκεια των αποικιών της Βρετανίας. 2 Αιώνες και 7 γενιές αργότερα, έχει ζήσει περισσότερο από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονα του. Αυτό είναι το τραγικό μειονέκτημα της ‘αθανασίας’.

‘Ο θάνατος με έχει ξεχάσει,’ είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος. ‘Εδώ και πολύ καιρό έχω χάσει την ελπίδα πως κάποτε θα πεθάνω. Νομίζω πως είμαι αθάνατος.’ Όταν τον ρώτησαν το μυστικό της μακροζωίας του, εκείνος απάντησε:

‘Το κόλπο μου είναι πως απλά δέχομαι όσα μου συμβαίνουν χωρίς αντίσταση.’

Εάν η ειρήνη και η γαλήνη είναι τα συστατικά της αθανασίας, μπορούμε να μάθουμε πολλά από τον Murasi. Αλλά σοβαρά τώρα, υπάρχει κάποιος που να θέλει να ζήσει για πάντα;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.