Ράκος ο Παύλος Χαϊκάλης: «Με έκαναν να σιχαθώ, βιοπορίζομαι από τη…»

October 14, 2023


Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν ράκος, λόγω της ανθρωποφαγίας, τονίζοντας πως τον έκαναν να σιχαθεί, ενώ αποκάλυψε και από τι βιοπορίζεται.Ο γνωστός ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί στην επαρχία και δεν ασχολείται με την υποκριτική, μίλησε για τη νέα το…

...υ ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος γιος του.«Βιοπορίζομαι από την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο»,...

Ο Παύλος Χαϊκάλης παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στην εκπομπή «Δύο στις 10» και τη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν ράκος, λόγω της ανθρωποφαγίας, τονίζοντας πως τον έκαναν να σιχαθεί, ενώ αποκάλυψε και από τι βιοπορίζεται.

Ο γνωστός ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει αποσυρθεί στην επαρχία και δεν ασχολείται με την υποκριτική, μίλησε για τη νέα του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο άγνωστος γιος του.

«Βιοπορίζομαι από την σύνταξή μου και κάποια πράγματα που υπήρχαν από το παρελθόν. Είναι αντιμετωπίσιμο, γιατί δεν ήμουν και ποτέ των πολλών εξόδων. Το βιοποριστικό εδώ είναι πιο εύκολο», εξομολογείται ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Δεν μου λείπει η Αθήνα, ούτε κατά διάνοια. Ίσως εγώ δεν είχα αφήσει τον εαυτό μου να μπει μέσα σε μία σύνδεση με την Αθήνα. Ακόμη και στο τέλος που έφτιαξα ένα σπίτι στο Πικέρμι και το έχω νοικιάσει, ήταν ένα σημείο που με έκανε να θέλω να φύγω μακριά από την πόλη», δηλώνει στην κάμερα της ΕΡΤ ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν το είχα ποτέ στο μυαλό μου ότι θα τα έφερνε έτσι η ζωή να γυρίσω στα πάτρια εδάφη. Ήρθαν τα πράγματα έτσι κι ευχαριστώ το Θεό για αυτό που έγινε», παραδέχεται ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.