«Ταβανόπροκα» από Ελισάβετ Σπανού σε Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του»

October 14, 2023


«Ταβανόπροκα» έριξε η Ελισάβετ Σπανού για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναφέροντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται μέσα στο μυαλό του. Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κριθεί έντονα για τη συμπεριφορά του από τηλεοπτικά πρόσωπα.Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είναι πρώην σύντροφός του, εξέφρασε την απογοήτευσή της για όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Αλε…

...ξάνδρου.«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έχει απασχολήσει για τέτοιου είδους ζητήματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τα μέσα», είπε αρχικά. «Εάν όλα αυτά είναι πραγματικότητα –που μάλλον είναι– και για τον συνάδελφό σας τον δημοσιογράφο, εντάξει, είναι πάρα πολύ κακή η συμπεριφορά. Δεν...

«Ταβανόπροκα» έριξε η Ελισάβετ Σπανού για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αναφέροντας πως δεν μπορεί να καταλάβει τι γίνεται μέσα στο μυαλό του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας έχει κριθεί έντονα για τη συμπεριφορά του από τηλεοπτικά πρόσωπα.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είναι πρώην σύντροφός του, εξέφρασε την απογοήτευσή της για όσα ακούγονται για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έχει απασχολήσει για τέτοιου είδους ζητήματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τα μέσα», είπε αρχικά.

«Εάν όλα αυτά είναι πραγματικότητα –που μάλλον είναι– και για τον συνάδελφό σας τον δημοσιογράφο, εντάξει, είναι πάρα πολύ κακή η συμπεριφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μέσα στο μυαλό του Δημήτρη. Τι έχει πάθει;», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε: «Είναι σαν να τα έχει βάλει με όλους και με όλα ξαφνικά, το οποίο είναι λίγο περίεργο. Εγώ έχω πολύ καλή εικόνα για τον Δημήτρη, τον θυμάμαι να είναι ένα γλυκό παιδί».

«Βόμβα» από Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Μεγάλη μείωση μισθού για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Σούσουρο έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τις απειλές που έστελνε στον Χρήστο Κούτρα. Με αφορμή τη συμπεριφορά του η Σταματίνα Τσιμτσιλή έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας ότι του έγινε μεγάλη μείωση μισθού.

Όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day, «υπάρχει μία πληροφορία ότι αν και είναι καθημερινό, τού έγινε μία μεγάλη μείωση μισθού. Δεν ξέρω αν ισχύει, γιατί δεν είμαι στην εταιρία. Ίσως το παράπονό του και το κατηγορώ του ξεκινάει από εκεί. Σου λέει “ήμουν Σαββατοκύριακο με συγκεκριμένα χρήματα και τώρα είμαι στο καθημερινό με πολύ λιγότερα”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.