«Τι λέτε τώρα; Μην το ξαναπείς αυτό» – Ένταση στο Super Κατερίνα με Καινούργιου, Γεωργακοπούλου και Μικρούτσικο

October 13, 2023


Μια μικρή ένταση σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 13/10 στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Κατά την διάρκεια σχολιασμού της εμφάνισης του Στέφανου Κασσελάκη στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, μια ατάκα της Χρύσλας Γεωργακοπούλου έφερε την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου και το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.Αφορμή στάθηκε η κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μην μιλήσει στο τη…

...λεοπτικό συνεργείο που τον περίμενε, και να μην τους δώσει σημασία, φεύγοντας χωρίς καν κοιτάξει την κάμερα.Τι συνέβη στο πλατό του Super Κατερίνα με Καινούργιου, Γεωργακοπούλου και Μικρούτσικο«Να πω κάτι και πέστε να με φάτε...κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Δεν είναι εκείνη...

Μια μικρή ένταση σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 13/10 στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα. Κατά την διάρκεια σχολιασμού της εμφάνισης του Στέφανου Κασσελάκη στην συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, μια ατάκα της Χρύσλας Γεωργακοπούλου έφερε την ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου και το αιχμηρό σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Αφορμή στάθηκε η κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μην μιλήσει στο τηλεοπτικό συνεργείο που τον περίμενε, και να μην τους δώσει σημασία, φεύγοντας χωρίς καν κοιτάξει την κάμερα.

Τι συνέβη στο πλατό του Super Κατερίνα με Καινούργιου, Γεωργακοπούλου και Μικρούτσικο

«Να πω κάτι και πέστε να με φάτε…κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση του. Δεν είναι εκείνη τη στιγμή η ώρα να απαντήσει για τον Μπέο, ο οποίος έχει κάνει σeξιστικά σχόλια για την προσωπική του ζωή. Εάν μιλούσε εκείνη την ώρα για κάτι τέτοιο, θα το αμαύρωνε», είπε η Κατερίνα Καινούργιου υποστηρίζοντας την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη.

Τότε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ανέφερε: «Υπάρχει μία διαφορά από το να είσαι ευγενής μέχρι το να είσαι απαξιωτικός. Δηλαδή τι θα έπρεπε να κάνει για να πούμε ότι δεν ήταν ευγενής; Να γυρίσει να του αστράψει ένα χαστούκι;»,

Η παρουσιάστρια ωστόσο σοκαρίστηκε με την δήλωση της και έδειξε τον εκνευρισμό της, λέγοντας: «Τι λέτε τώρα; Δεν μιλάμε για χαστούκια! Χρύσλα, μην το ξαναπείς αυτό, μη χρησιμοποιούμε αυτές τις λέξεις. Έχεις δει πολλούς να χαστουκίζουν δημοσιογράφους;»

«Δεν είπα κάτι κακό. Είπα τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει για να πούμε ότι δεν είναι ευγενής. Θα μπορούσε από τον θεσμικό του ρόλο με πολύ ευγένεια να απαντήσει και να πει δεν μιλάει αυτή την ώρα για αυτά τα θέματα», δικαιολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που τσακώθηκε πρόσφατα μαζί της πάρα πολύ άσχημα να πετάει την ατάκα: «Όσοι το κάνουν αυτό είναι φυλακή. Δυστυχώς, δεν του γράφει του Κασσελάκη ένα κείμενο η Χρύσλα για το τι να κάνει. Δυστυχώς, δεν έχει αυτή τη χαρά κι έτσι έχουμε αυτά τα πράγματα. Μωρέ, τι είναι αυτά που λέμε; Γράψε ένα κείμενο και μάθε πρώτα να τα λες εσύ».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.