«Σεισμός» στη showbiz: Αγαπημένο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς

October 12, 2023


«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η πασίγνωστη ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην οποία έγινε γνωστό για πρώτη φορά πως εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τον, επίσης, πασίγνωστο ηθοποιό σύζυγό της.Μετά από πίεση, δε, της δημοσιογράφου η ηθοποιός αποκάλυψε πως κράτησαν κ…

...ρυφό τόσο καιρό τον χωρισμό τους και τα όσα συνέβησαν στην σχέση τους γιατί «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό, «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό».O λόγος...

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η πασίγνωστη ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην οποία έγινε γνωστό για πρώτη φορά πως εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τον, επίσης, πασίγνωστο ηθοποιό σύζυγό της.

Μετά από πίεση, δε, της δημοσιογράφου η ηθοποιός αποκάλυψε πως κράτησαν κρυφό τόσο καιρό τον χωρισμό τους και τα όσα συνέβησαν στην σχέση τους γιατί «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό, «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό».

O λόγος για… διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.