Οικειοθελής αποχώρηση από τη Φάρμα – Δεν είχε προηγούμενο το περιστατικό

October 11, 2023


Την Τρίτη (10/10) παρακολουθήσαμε ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο στη Φάρμα μεταξύ Σπύρου και Γιώργου, καθώς ο πρώτος έκανε λεκτική και σωματική επίθεση στον ηθοποιό (δείτε εδώ τι συνέβη και την επίθεση).Οι παίκτες φυσικά και μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δε μπορούσε να κάνει καλά τον Σπύρο Πολύζο, ο οποίος βρισκόταν σε παροξυσμό εντός και …

...εκτός σπιτιού.Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από τη ΦάρμαΣτη συνέχεια, μετά τα αρνητικά σχόλια, που ακούσαμε από πολλούς, είδαμε τον Σπύρο να μαζεύει τα πράγματά του ζητώντας συγγνώμη, αναφέροντας, πως δεν συμπεριφέρεται έτσι και πως βγήκε εκτός εαυτού. Εν τέλει, ο Σπύρος...

Την Τρίτη (10/10) παρακολουθήσαμε ένα άνευ προηγουμένου επεισόδιο στη Φάρμα μεταξύ Σπύρου και Γιώργου, καθώς ο πρώτος έκανε λεκτική και σωματική επίθεση στον ηθοποιό (δείτε εδώ τι συνέβη και την επίθεση).

Οι παίκτες φυσικά και μπήκαν στη μέση να τους χωρίσουν, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε σε τέτοιο βαθμό, που κανείς δε μπορούσε να κάνει καλά τον Σπύρο Πολύζο, ο οποίος βρισκόταν σε παροξυσμό εντός και εκτός σπιτιού.

Ο παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα

Στη συνέχεια, μετά τα αρνητικά σχόλια, που ακούσαμε από πολλούς, είδαμε τον Σπύρο να μαζεύει τα πράγματά του ζητώντας συγγνώμη, αναφέροντας, πως δεν συμπεριφέρεται έτσι και πως βγήκε εκτός εαυτού. Εν τέλει, ο Σπύρος αποχώρησε οικειοθελώς με πολλούς από τους παίκτες να μη δέχονται να τον αποχαιρετήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.