«Προσευχόμαστε όλοι!» – Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός χώρος στηρίζει τη μάχη που δίνει ο Βασίλης Καρράς

October 10, 2023


Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μεγάλη ανησυχία αναφορικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά, καθώς ο αγαπημένος, λαϊκός τραγουδιστής αντιμετωπίζει πριν από το καλοκαίρι ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.Μέσα στον Ιούνιο τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον τραγουδιστή με τον ίδιο να κάνει μια δημόσια έξοδο μετά από καιρό στα μπουζούκια (δείτε εδώ). Στη συνέχεια, ο Καρράς υποτροπίασε με τον ίδιο και την…

... οικογένειά του να διαχειρίζονται με μία αξιοπρέπεια το θέμα.Από την άλλη όμως κυκλοφόρησαν πολλές ειδήσεις, που ήθελαν τον τραγουδιστή να χειροτερεύει σε άσχημο βαθμό με τους οικείους του να παρεμβαίνουν. Η Καίτη Γαρμπή ως αγαπημένη συνάδελφος του Καρρά έκανε δηλώσεις για...

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μεγάλη ανησυχία αναφορικά με την υγεία του Βασίλη Καρρά, καθώς ο αγαπημένος, λαϊκός τραγουδιστής αντιμετωπίζει πριν από το καλοκαίρι ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Μέσα στον Ιούνιο τα πράγματα πήγαν καλύτερα για τον τραγουδιστή με τον ίδιο να κάνει μια δημόσια έξοδο μετά από καιρό στα μπουζούκια (δείτε εδώ). Στη συνέχεια, ο Καρράς υποτροπίασε με τον ίδιο και την οικογένειά του να διαχειρίζονται με μία αξιοπρέπεια το θέμα.

Από την άλλη όμως κυκλοφόρησαν πολλές ειδήσεις, που ήθελαν τον τραγουδιστή να χειροτερεύει σε άσχημο βαθμό με τους οικείους του να παρεμβαίνουν. Η Καίτη Γαρμπή ως αγαπημένη συνάδελφος του Καρρά έκανε δηλώσεις για εκείνον στην κάμερα του Πρωινού, που προβλήθηκαν την Τρίτη (10/10).

Δείτε επίσης: «Ο Θεός αποφασίζει για πολλά πράγματα…» – Τα συγκινητικά λόγια του Νίκου Κουρκούλη για τον Βασίλη Καρρά

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τον Βασίλη Καρρά

«Δεν έχω μιλήσει, μαθαίνω από φίλους για την υγεία του, προσευχόμαστε όλοι, τον αγαπάμε, τον λατρεύουμε, ανησυχούμε πολύ. Ελπίζω να ξεπεράσει ό,τι τέλος πάντων κακό συμβαίνει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου», είπε η Καίτη Γαρμπή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.