Μυστική επανασύνδεση για Στάθη Σχίζα & Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Τι συμβαίνει ανάμεσά τους

October 10, 2023


Από πολλά κύματα φαίνεται, πως περνάει η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με το πρώην ζευγάρι να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή, που χώρισαν, αλλά και στη συνέχεια.Μεγάλη συζήτηση έγινε μάλιστα μέσα από το βίντεο, που κυκλοφόρησε από βραδινή έξοδο του χωρισμένου ζευγαριού, με τους δύο να έρχονται κοντά, επικρατώντας πάθος και ένταση μαζί (δείτε εδώ).Η απόλυτη…

...νει ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και στην Αλεξάνδρα ΠαναγιώταρουΗ απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.Μετά από επικοινωνία, που...

Από πολλά κύματα φαίνεται, πως περνάει η σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με το πρώην ζευγάρι να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας από τη στιγμή, που χώρισαν, αλλά και στη συνέχεια.

Μεγάλη συζήτηση έγινε μάλιστα μέσα από το βίντεο, που κυκλοφόρησε από βραδινή έξοδο του χωρισμένου ζευγαριού, με τους δύο να έρχονται κοντά, επικρατώντας πάθος και ένταση μαζί (δείτε εδώ).

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Στάθη Σχίζα και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε την Τρίτη (10/10) μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό ΣουΣου από δημοσιογράφο, που είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα να τονίζει, πως υπάρχει μυστική επανασύνδεση.

Μετά από επικοινωνία, που είχε ο δημοσιογράφος τόσο με την Παναγιώταρου, όσο και με τον Στάθη Σχίζα ανέφερε, πως δεν επιβεβαιώνουν την επανασύνδεση, ωστόσο καλή τους φίλη ανέφερε: «κράτα μικρό καλάθι», σαν να μας λέει, πως θα τους δούμε σύντομα ξανά μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.