Ήρθε το τέλος για τον Άγγελο Λάτσιο και τη Γαία Μερκούρη – Χωρισμός μετά από σχεδόν 2 χρόνια σχέσης

October 10, 2023


Ένα από τα πιο αγαπημένα, νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας αρχικά λόγω της λάμψης των γονιών τους δεν είναι άλλο από τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη.Στο σημείο όμως αυτό, ίσως πρέπει να τοποθετήσουμε πριν από τη φράση ”ερωτευμένο ζευγάρι” τη λέξη ”πρώην”, καθώς το ρεπορτάζ του Πρωινό Σου Σου την Τρίτη (10/10) έκανε λόγο για χωρισμό ”βόμβα’…

...'.Εδώ να πούμε, πως εμείς από το Youweekly.gr είχαμε μεταφέρει την είδηση για τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των νεαρών παιδιών πριν από λίγες ημέρες. Το τέλος δεν ξέρουμε, πως και γιατί ήρθε, ωστόσο Άγγελος και Γαία εξακολουθούν να είναι φίλοι στο instagram και στα social media, με τα κοινά posts τους...

Ένα από τα πιο αγαπημένα, νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που απασχόλησαν τα φώτα της δημοσιότητας αρχικά λόγω της λάμψης των γονιών τους δεν είναι άλλο από τον Άγγελο Λάτσιο και την Γαία Μερκούρη.

Στο σημείο όμως αυτό, ίσως πρέπει να τοποθετήσουμε πριν από τη φράση ”ερωτευμένο ζευγάρι” τη λέξη ”πρώην”, καθώς το ρεπορτάζ του Πρωινό Σου Σου την Τρίτη (10/10) έκανε λόγο για χωρισμό ”βόμβα”.

Εδώ να πούμε, πως εμείς από το Youweekly.gr είχαμε μεταφέρει την είδηση για τα πρώτα σύννεφα στη σχέση των νεαρών παιδιών πριν από λίγες ημέρες. Το τέλος δεν ξέρουμε, πως και γιατί ήρθε, ωστόσο Άγγελος και Γαία εξακολουθούν να είναι φίλοι στο instagram και στα social media, με τα κοινά posts τους να παραμένουν!

Τι συμβαίνει ανάμεσα στον Άγγελο Λάτσιο και στην Γαία Μερκούρη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.