Αντίνοος Αλμπάνης: «Μεγαλώνω παιδί και φοβάμαι τρία πράγματα, το ένα ότι θα μου βγει π@@#$&ς»

October 10, 2023


O ηθοποιός αναφέρθηκε στις χυδαίες εκφράσεις του δημάρχου του Βόλου, με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral.Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, αφού επανεκλέχθηκε, ο οποίος αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις για μια δήλωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.Πολλοί επώνυμοι αλλά και χρήστες του διαδικτύου πήραν θέση γι’ αυτό καταδικάζοντας όσα ειπώθηκ…

...αν.Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει αυτά που φοβάται για το παιδί του.Τρία είναι τα πράγματα που φοβάται ο ηθοποιός ως νέος γονέας, με το τρίτο να είναι «καρφί» για τον Αχιλλέα Μπέο και τις αισχρές δηλώσεις του. Μεγαλώνω...

O ηθοποιός αναφέρθηκε στις χυδαίες εκφράσεις του δημάρχου του Βόλου, με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral.

Πολλές είναι οι αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου, αφού επανεκλέχθηκε, ο οποίος αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις για μια δήλωση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολλοί επώνυμοι αλλά και χρήστες του διαδικτύου πήραν θέση γι’ αυτό καταδικάζοντας όσα ειπώθηκαν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Αντίνοος Αλμπάνης ο οποίος έκανε μια ανάρτηση στην οποία αναφέρει αυτά που φοβάται για το παιδί του.

Τρία είναι τα πράγματα που φοβάται ο ηθοποιός ως νέος γονέας, με το τρίτο να είναι «καρφί» για τον Αχιλλέα Μπέο και τις αισχρές δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Μεγαλώνω ένα παιδί το 2023 και φοβάμαι:
Α. Ότι θα πεινάσει εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης και του άτεγκτου καπιταλισμού.
Β. Ότι θα βράσει εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής και της καταστροφής που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη.
Γ. Ότι θα μου βγει πούστης
».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.