Κι όμως! Ηθοποιός του «Σασμού» παίζει ταυτόχρονα και στο… «Ναυάγιο»

October 10, 2023


Ναι συμβαίνει και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις! Είναι η ηθοποιός που παίζει σε δυο πολύ μεγάλα σήριαλ ταυτόχρονα!

...α! Στον «Σασμό» αλλά και στο» Ναυάγιο». Είναι η Γιώτα Φέστα την οποία γνωρίσαμε ως την εισαγγελέα Αιμιλία Ξενάκη πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη και ακόμα δεν έχει «αποχωρήσει» τηλεοπτικά από τον «Σασμό». Η ίδια όπως σας έχω γράψει, μπορεί να αποχωρήσει από τον τρίτο κύκλο...

Ναι συμβαίνει και είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις! Είναι η ηθοποιός που παίζει σε δυο πολύ μεγάλα σήριαλ ταυτόχρονα!

  • Στον «Σασμό» αλλά και στο» Ναυάγιο». Είναι η Γιώτα Φέστα την οποία γνωρίσαμε ως την εισαγγελέα Αιμιλία Ξενάκη πρώην σύζυγο του Παύλου Βρουλάκη και ακόμα δεν έχει «αποχωρήσει» τηλεοπτικά από τον «Σασμό». Η ίδια όπως σας έχω γράψει, μπορεί να αποχωρήσει από τον τρίτο κύκλο της σειράς του Alpha όμως στα πρώτα επεισόδια την βλέπουμε ενώ παράλληλα εμφανίζεται και στο «Ναυάγιο» στο ρόλο της Λαμπρινής Κωνσταντάκη, μίας επίσης μάνας που κάνει τα πάντα για το παιδί της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.