Τρομοκρατημένη η Κατερίνα Καινούργιου: “Φοβάμαι. Δέχομαι απειλές από πολίτες του Βόλου, μένω και μόνη μου”

October 10, 2023


Η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι πολύ αναστατωμένη, έπειτα από μηνύματα μίσους και επίθεσης από υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου. !function(v,t,o){var a=t.createElement(“script”);a.src=”https://ad.vidverto.io/vidverto/js/aries/v1/invocation.js”,a.setAttribute(“fetchpriority”,”high”);var r=v.top;r.document.head.appendChild(a),v.self!==v.top&&(v.frameElement.style.cssText=”width:0px!imp…

...portant;height:0px!important;"),r.aries=r.aries||{},r.aries.v1=r.aries.v1||{commands:[]};var c=r.aries.v1;c.commands.push((function(){var t=v.frameElement||"#_vidverto-3e9edbfd85b22134d4f6119e89cf0d6c";c.mount("9058",t,{width:720,height:405})}))}(window,document); Η παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός φορτισμένη, στο αέρα της εκπομπής της στον Alpha.Τι ανέφερε στον αέρα της εκπομπής«Να πω ότι...

Η Κατερίνα Καινούργιου εκμυστηρεύτηκε ότι είναι πολύ αναστατωμένη, έπειτα από μηνύματα μίσους και επίθεσης από υποστηρικτές του Αχιλλέα Μπέου.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το γεγονός φορτισμένη, στο αέρα της εκπομπής της στον Alpha.

Τι ανέφερε στον αέρα της εκπομπής

«Να πω ότι είμαι σε κατάσταση σοκ, δέχομαι απειλητικά μηνύματα από κόσμο που είναι στον Βόλο», ανέφερε αρχικά η διάσημη παρουσιάστρια.

«Άντε βρε νούμερο, με τους κλόουν όλους, σας απαυτώνει ο Μπeος, έχετε χάσει τα ήθη και τα έθιμα», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς σοκαρισμένη.

«Με απειλούν ότι θα με βρούνε και κάτι παλαβά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πιστεύω ότι αυτός δεν είναι ο ελληνικό λαός, δεν είναι οι συνάνθρωποί μας. Θα φοβάμαι να γυρίσω σπίτι μου, μένω και μόνη μου θα με βρει κανένας…», δήλωσε εκφράζοντας την ανησυχία της.

Δείτε το video

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.