Αχιλλέας Μπeος: «Θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό; Αν θεωρείτε τη λέξη π@#στ#δ@ς προσβλητική…» – Νέες προκλητικές δηλώσεις για Κασσελάκη

October 9, 2023


Μετά τις “εμετικές” δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το “κύμα” αντιδράσεων που ξέσπασε, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπeος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και συνέχισε αμετανόητος τις χθεσινοβραδινές κατάπτυστες δηλώσεις του ως προς το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπeος σημείωσε για τις επίμαχες δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη:«Μετά τις δηλώσεις που έκανα …

...on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω άλλη μία φορά.Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα...

Μετά τις “εμετικές” δηλώσεις που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το “κύμα” αντιδράσεων που ξέσπασε, ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπeος φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό» και συνέχισε αμετανόητος τις χθεσινοβραδινές κατάπτυστες δηλώσεις του ως προς το πρόσωπο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο Αχιλλέας Μπeος σημείωσε για τις επίμαχες δηλώσεις του κατά του Στέφανου Κασσελάκη:

«Μετά τις δηλώσεις που έκανα on camera, έκανα και δήλωση στο facebook. Οι κακοπροαίρετοι το διαστρέβλωσαν και το παρεξήγησαν. Ήμουν ξεκάθαρος και θα το πω άλλη μία φορά.

Ομοφοβικός δεν ήμουν ποτέ και δεν πρόκειται να γίνω. Δεύτερον, σε αυτόν τον χώρο που ήμουν επαγγελματικά, με χορογράφους και καλλιτέχνες, και παρέα έκανα και βγαίναμε έξω και κανένα πρόβλημα. Η προσωπική ζωή του κάθε ανθρώπου δεν με αφορά και είναι δικαίωμά τους.

Είναι άλλο αυτό κι άλλο εσείς που κάνετε τις εκπομπές και ιδιαίτερα τα πρωινάδικα, να προσπαθείτε να χειραγωγήσετε και να οδηγήσετε μία διαφορετική άποψη στον κόσμο για να κρίνει αν θα ψηφίσει τον Μπέο ή τον Κασσελάκη. Δικαίωμά σας είναι».

Στέφανος Κασσελάκης και Αχιλλέας Μπeος

«Θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό; Αν θεωρείτε τη λέξη π@#στ#δ@ς προσβλητική…»

Στη συνέχεια, ο Αχιλλέας Μπeος τόνισε πως: «αν η δικαιοσύνη παρέμβει στις δηλώσεις μου, θα πρέπει να παρέμβει μετά και στις δηλώσεις του κυρίου Κασσελάκη. Θα το ξαναπώ πάλι: αυτό το νούμερο που λέγεται Κασσελάκης που ήρθε από την Αμερική στην Ελλάδα και τον ψάχνουν στην Ιαπωνία για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, μας ήρθε στην Ελλάδα και θα πρέπει να πάρουμε όλοι δίπλα μας έναν ράφτη συνοδό;».

Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Βόλου σημείωσε πως έτσι εκφράζεται κι άμα τους αρέσει και ξεκαθάρισε πως η λέξη π@@@ηδες αφορούσε τον Στέφανο Κασσελάκη. «Η λέξη αυτή αφορά τον Κασσελάκη. Η διατύπωση η δικιά μου αφορούσε τον Κασσελάκη και τις δηλώσεις του. Εάν η λέξη π@@@ηδες τη θεωρείτε προσβλητική, το παίρνω πίσω… Αφορούσε τον Κασσελάκη και τον τρόπο τον οποίο πέρασε έξω ένα μήνυμα».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.