Δύσκολες ώρες για τον Χάρη Ρώμα – Τελευταίος σαν υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου

October 9, 2023


Την δική του μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 αποφάσισε να δώσει ο Χάρης Ρώμας για τον δήμο Χαλανδρίου. Μάλιστα, ο αγαπημένος δημιουργός επέλεξε να μεταβεί με πυγμή από τον στίβο της περιφέρειας σε αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης.Ύστερα από μια έντονη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, ο Χάρης Ρώμας διεκδίκησε με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι στο φως» την ψήφο των δημοτών του Χαλανδρίου σήμερα, Κυ…

...ο των δημοτών του Χαλανδρίου σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η προσπάθεια, ωστόσο, δεν απέδωσε τους προσδοκώμενους καρπούς για τον επιτυχημένο ηθοποιό και σεναριογράφο.Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με το 38,32% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Χάρης Ρώμας με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι...

Ο Χάρης Ρώμας έδωσε τoν δικό του αγώνα…

Την δική του μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 αποφάσισε να δώσει ο Χάρης Ρώμας για τον δήμο Χαλανδρίου. Μάλιστα, ο αγαπημένος δημιουργός επέλεξε να μεταβεί με πυγμή από τον στίβο της περιφέρειας σε αυτόν της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ύστερα από μια έντονη προσπάθεια τους τελευταίους μήνες, ο Χάρης Ρώμας διεκδίκησε με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι στο φως» την ψήφο των δημοτών του Χαλανδρίου σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Αυτή η προσπάθεια, ωστόσο, δεν απέδωσε τους προσδοκώμενους καρπούς για τον επιτυχημένο ηθοποιό και σεναριογράφο.

Κι αυτό καθώς, σύμφωνα με το 38,32% της ενσωμάτωσης των ψήφων, ο Χάρης Ρώμας με τον συνδυασμό «Χαλάνδρι στο φως» έφτασε το ποσοστό 15,18%. Με το συγκεκριμένο ποσοστό, λοιπόν, ο Χάρης Ρώμας βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τον Συμεών Ρούσσο (43,96%) και τη Χρύσα Αγαπητού (24,02%).




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.