Η απόλυτη ξεφτίλα: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς έβγαζε σέλφι στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη

October 7, 2023


Η απόλυτη ξεφτίλα: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς έβγαζε σέλφι στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη!Οργή προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα πρακτορεία από τις έντονες στιγμές συγκίνησης και θρήνου στην κηδεία του κορυφαίου προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο αποχαιρέτησε σήμερα πλήθος κόσμου στη Θεσσαλονίκη.Το παρών στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του θρυλικού προπονητή…

..., έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος εθεάθη χαμογελαστός και ανέμελος να βγάζει σέλφι, σα να βρισκόταν σε… προεκλογική εκδήλωση…Αυτές τις ώρες του βουβού πόνου, που όλοι υποκλίθηκαν με σεβασμό στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ που έφυγε για...

Η απόλυτη ξεφτίλα: Ο Μαργαρίτης Σχοινάς έβγαζε σέλφι στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη!

Οργή προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν τα πρακτορεία από τις έντονες στιγμές συγκίνησης και θρήνου στην κηδεία του κορυφαίου προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη, τον οποίο αποχαιρέτησε σήμερα πλήθος κόσμου στη Θεσσαλονίκη.

Το παρών στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο όπου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του θρυλικού προπονητή, έδωσε και ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος εθεάθη χαμογελαστός και ανέμελος να βγάζει σέλφι, σα να βρισκόταν σε… προεκλογική εκδήλωση…

Αυτές τις ώρες του βουβού πόνου, που όλοι υποκλίθηκαν με σεβασμό στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ που έφυγε για το τελευταίο ταξίδι, η στάση του Αντιπροέδρου προκάλεσε σωρεία αρνητικών σχολίων.

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη
Ο Μαργαρίτης Σχοινάς στην κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη

Κηδεία Γιάννη Ιωαννίδη: Έκλαιγαν με λυγμούς Νίκος Γκάλης και Γιούλα Γκιουζελοπούλου – «Εμείς θα είμαστε η οικογένεια σου»

Κηδεία του Γιάννη Ιωαννίδη: Μία συγκινητική στιγμή που ξεχώρισε στο κλίμα οδύνης ήταν όταν ο Νίκος Γκάλης έκλαιγε με λυγμούς μαζί με την Γιούλα Γκιουζελοπούλου, με τον πρώτο να της λέει «εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου».

Σύμφωνα με το Mega, μόλις ο Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του «Ξανθού», αναζήτησε τη σύζυγο του Ιωαννίδη, Γιούλα.

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα», φέρεται να είπε, με τον Νίκο Γκάλη να απαντάει: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.