Πλεύρης εναντίον Κασσελάκη: «Αγνοεί τους ηθικούς κανόνες» – Επίθεση μετά τη δήλωση «θέλουμε ν’ αποκτήσουμε δύο αγόρια»

October 7, 2023


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη πως θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύντροφό του, Τάιλερ, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, να βρίσκεται εναντίον του και να του επιτίθεται, αναφέροντας πως αγνοεί τους ηθικούς κανόνες.Ο πρώην υπουργός Υγείας άφησε να εννοηθεί ότι οι θέσεις του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «φλερτάρουν» με την ε…

...υγονική, με ανάρτησή του στο «Χ». Στον αντίποδα η Έλενα Ακρίτα τον υποστηρίζει.Αναλυτικά η τοποθέτηση του κύριου Πλεύρη:«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ (σ.σ. Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως...

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη πως θέλει να αποκτήσει δύο αγόρια με τον σύντροφό του, Τάιλερ, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θάνο Πλεύρη, να βρίσκεται εναντίον του και να του επιτίθεται, αναφέροντας πως αγνοεί τους ηθικούς κανόνες.

Ο πρώην υπουργός Υγείας άφησε να εννοηθεί ότι οι θέσεις του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης «φλερτάρουν» με την ευγονική, με ανάρτησή του στο «Χ». Στον αντίποδα η Έλενα Ακρίτα τον υποστηρίζει.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του κύριου Πλεύρη:

«Πλήρης άγνοια ηθικών κανόνων ΙΥΑ (σ.σ. Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής), καθώς ορθά η ΕΕ απαγορεύει πλην εξαιρέσεων λόγω υγείας την επιλογή φύλου όπως και την επιλογή χαρακτηριστικών πχ χρώμα ματιών ως αντίθετες πρακτικές σε βιοηθικούς κανόνες. Τέτοιες λογικές παραπέμπουν σε ευγονική και κίνδυνο διατάραξης ισορροπίας».

«Νομίζω ότι είναι ικανός και έξυπνος…»: Η αντίδραση του Θεόδωρου Κασσελάκη στην απόφαση του γιου του να κάνει οικογένεια με τον Τάιλερ ΜάκΜπεθ

Έπειτα από την ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στη Βουλή, ο πατέρας του κ. Θεόδωρος Κασσελάκης μίλησε στο Πρωινό και στον Γιάννη Μαλλιαρό. Ποια ήταν η αντίδρασή του στην απόφαση του γιου του να κάνει οικογένεια με τον Τάιλερ ΜάκΜπεθ.

«Δεν παρακολούθησα τον Στέφανο στην ομιλία του. Έχω πάρα πολλά θέματα στην επιχείρησή μου και πρέπει να τρέξω. Δεν μπορώ να πω τίποτα. Χαιρετισμούς στον κ. Λιάγκα» είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης.

Όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη που έδωσε ο γιος του στον Σταύρο Θεοδωράκη, όπου εξομολογήθηκε την επιθυμία του για δημιουργία οικογένειας με τον σύντροφό του, Tyler McBeth, o Θεόδωρος Κασσελάκης δήλωσε: «Δεν τα ξέρω εγώ αυτά. Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Εγώ ασχολούμαι με την επιχείρησή μου. Είμαι συμβιβασμένος με τις αποφάσεις του και τις σέβομαι. Νομίζω ότι είναι ικανός και έξυπνος και τα ξέρει πολύ καλύτερα από εμένα».

Δείτε το βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.