Μεγάλο με ξύλινα πατώματα και 2 σαλόνια – Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά στα Νότια Προάστια

October 2, 2023


Μια νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 11/9 για τη Φαίη Σκορδά. Μετά την πρώτη σεζόν στον ΣΚΑΙ, επιστρέφει και πάλι στο κανάλι σε διαφορετική ώρα αλλά και εκπομπή. Πλέον θα κάνει πρεμιέρα στις 11:50, ενώ νέο είναι και το όνομα της εκπομπής της όπως και οι συνεργάτες της (δείτε εδώ).Ανανεωμένη ωστόσο είναι και στην προσωπική της ζωή! Μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει…

... και να μεταφερθεί μαζί με τα παιδιά της σε ένα καινούργιο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα με τις κούτες που είχε αγοράσει για να πακετάρει τα πράγματα της.Όπως κυκλοφόρησε, αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, ξανά στα Νότια Προάστια, αλλά αυτή τη φορά...

Μια νέα τηλεοπτική χρονιά ξεκινάει από σήμερα Δευτέρα 11/9 για τη Φαίη Σκορδά. Μετά την πρώτη σεζόν στον ΣΚΑΙ, επιστρέφει και πάλι στο κανάλι σε διαφορετική ώρα αλλά και εκπομπή. Πλέον θα κάνει πρεμιέρα στις 11:50, ενώ νέο είναι και το όνομα της εκπομπής της όπως και οι συνεργάτες της (δείτε εδώ).

Ανανεωμένη ωστόσο είναι και στην προσωπική της ζωή! Μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να μετακομίσει και να μεταφερθεί μαζί με τα παιδιά της σε ένα καινούργιο σπίτι, γεγονός που αποκάλυψε πριν από περίπου ένα μήνα με τις κούτες που είχε αγοράσει για να πακετάρει τα πράγματα της.

Όπως κυκλοφόρησε, αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι, ξανά στα Νότια Προάστια, αλλά αυτή τη φορά πιο κοντά στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα, ώστε να γίνεται και πιο εύκολα η μετακίνηση των παιδιών τους, τις ημέρες που εκείνα πηγαίνουν στον πατέρα τους.

Αυτό είναι το νέο σπίτι της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μας έχει ήδη δείξει μια από τις γωνίες του σπιτιού της. Η ίδια πόζαρε με μαύρο μίνι κολλητό φόρεμα μπροστά από έναν ολόσωμο καθρέφτη που έχει δίπλα από το καθιστικό της και όπως αποκαλύπτεται, το εσωτερικό είναι αρκετά μίνιμαλ, έχει γήινες αποχρώσεις και λευκούς τοίχους, τουλάχιστον στους κοινούς χώρους.

Δείτε επίσης: Μονοκατοικία με καταπράσινο κήπο και κούνιες να παίζουν τα παιδιά – Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι της στο Κιλκις
Φαίη Σκορδά νέο σπίτι

Ωστόσο, σε νέα φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας πως ανυπομονεί να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ, μας έδειξε ακόμη μια γωνιά του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας πως έχει δυο σαλόνια.

Φαίη Σκορδά σπίτι

Από εκεί περνάει επίσης το σχολικό των παιδιών της, και λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στα στούντιο του σταθμού, τα παρέδωσε στους ανθρώπους του σχολείου, νιώθοντας συγκίνηση, ενώ σε ανάρτηση της έγραψε «Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς μας».

Φαίη Σκορδά παιδιά

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.