«Τα ελληνικά νοικοκυριά θα αντέξουν την ακρίβεια λόγω των αποθεματικών τους σε αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί»

October 1, 2022


Ρεσιτάλ αναλγησίας από τον κεντρικό τραπεζίτη!Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ για να δηλώσει ότι οι τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν λεφτά για να πληρώσουν το τεράστιο κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά, ενέργεια και καύσιμα!Ο κ. Στουρνάρας που στέκεται πάντα στο πλευρό των τραπεζών, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση …

...έδωσε πολλά χρήματα κατά την διάρκεια της πανδημίας και αυτό αντανακλάται από τις μεγάλα ποσά που έχουν αποταμιεύσει οι… Έλληνες!«Η κυβέρνηση έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσά κατά της πανδημίας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αυτό αντανακλάται ως ένα βαθμό στο γεγονός ότι...

Ρεσιτάλ αναλγησίας από τον κεντρικό τραπεζίτη!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι άκουσαν τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα ο οποίος εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ για να δηλώσει ότι οι τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν λεφτά για να πληρώσουν το τεράστιο κύμα ακρίβειας σε βασικά αγαθά, ενέργεια και καύσιμα!

Ο κ. Στουρνάρας που στέκεται πάντα στο πλευρό των τραπεζών, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδωσε πολλά χρήματα κατά την διάρκεια της πανδημίας και αυτό αντανακλάται από τις μεγάλα ποσά που έχουν αποταμιεύσει οι… Έλληνες!

«Η κυβέρνηση έδωσε από τα μεγαλύτερα ποσά κατά της πανδημίας στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις αυτό αντανακλάται ως ένα βαθμό στο γεγονός ότι σημαντικός αριθμός νοικοκυριών επιχειρήσεων και το κράτος, έχουν σημαντικά αποθεματικά για να αντιμετωπίσουν ένα σημαντικό γεγονός όπως αυτό» υποστήριξε και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Οι αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί είναι αποταμιεύσεις που μπορεί να βγάλουν ένα νοικοκυριό ή μια επιχείρηση από μια δύσκολη θέση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σημασία έχει πόσο θα κρατήσει ο πληθωρισμός ψηλά».

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Στουρνάρας μας λέει κατάμουτρα ότι οι Έλληνες έχουν λεφτά, επομένως δεν τους αξίζει καμία περαιτέρω βοήθεια από την κυβέρνηση!

Γιάννης Στουρνάρας: «Τα ελληνικά νοικοκυριά θα αντέξουν την ακρίβεια λόγω των αποθεματικών τους σε αποταμιεύσεις που έχουν συσσωρευτεί»

Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδαςpic.twitter.com/5qTUvF3fU9

— avgerinosx (@avgerinosx) March 14, 2022

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.