Viral έγινε η κοπέλα που έδιωξαν από γuμναστήριο επειδή θεώρησαν ότι ήταν …γuμνή (pics, video)

September 23, 2020


Για σeξισμό κατηγορεί μια γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ τους υπεύθυνους του γuμναστηρίου της, καθώς όπως ισχυρίζεται της ζήτησαν να φύγει επειδή την θεώρησαν πολύ… γuμνή!«Μου ζήτησαν να φύγω επειδή έδ…



Για σeξισμό κατηγορεί μια γυναίκα από το Τενεσί των ΗΠΑ τους υπεύθυνους του γuμναστηρίου της, καθώς όπως ισχυρίζεται της ζήτησαν να φύγει επειδή την θεώρησαν πολύ… γuμνή!

«Μου ζήτησαν να φύγω επειδή έδειχνα μερικά εκατοστά από τη μέση μου. Λίγα εκατοστά δέρμα φαινόταν μόνο» τονίζει η Julia Maren , στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Διέκοψαν την άσκησή μου για να μου πουν να βγάλω τα ακουστικά μου, ώστε να μου πουν πως θα μπορούσαν να “μου φέρουν μια μπλούζα αν χρειαζόμουν μία” και πως θα έπρεπε να φορέσω μία αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω τη γuμναστική μου» προσθέτει.

Μάλιστα, ανήρτησε φωτογραφία με τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, ενώ έκανε λόγο για σeξισμός ο οποίος θεωρεί ότι υπάρχει έντονα στις μέρες μας.

«Σας ευχαριστώ που αφιερώσατε χρόνο από τη μέρα σας για να με ενημερώσετε πως τα διπλά στάνταρντ και ο σeξισμός συνεχίζουν να υπάρχουν».

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.