Γιώργος Μαζωνάκης: Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στο Δρομοκαΐτειο

August 19, 2025


Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε χθες, Δευτέρα 18/8, ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη 14/8, έπειτα από εισαγγελική εντολή της οικογένειάς του, συγκεκριμένα του πατέρα του και της αδερφής του.Την ώρα μάλιστα που έφευγε από την κλινική, έκανε μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν απέξω – δείτε εδώ τι είπε. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε χθες, Δευτέρα 18/8, ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη 14/8, έπειτα από εισαγγελική εντολή της οικογένειάς του, συγκεκριμένα του πατέρα του και της αδερφής του.

Την ώρα μάλιστα που έφευγε από την κλινική, έκανε μερικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν απέξω – δείτε εδώ τι είπε.

Οι πρώτες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη μετά το Δρομοκαΐτειο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.