Όταν έφτασαν στο σπίτι είδαν δύο χλωμά πόδια να προεξέχουν από το πλυντήριο – Μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί, δεν πίστευαν στα μάτια τους (Video)

July 1, 2022


Όταν η μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι, η αδερφή ενός 7χρονου τον προκάλεσε να μπει μέσα στο πλυντήριο ρούχων.Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν μπορούσε να βγει. Όταν γύρισε στο σπίτι μετά από μια ώρα…

..., η μητέρα του σχεδόν έπαθε καρδιακό όταν είδε τα χλωμά πόδια του να προεξέχουν από το πλυντήριο.Με τον 7χρονο σφηνωμένο, η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρόλο που οι άντρες δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο, είχαν ένα έξυπνο σχέδιο. Ο 7χρονος κατάφερε να βγει μόλις λάδωσαν καλά τον δακτύλιο στεγανοποίησης του πλυντηρίου. Επίσης, μια μητέρα βρήκε κάτι περίεργο στο πλυντήριο πιάτων φώναξε την κόρη της. Κοκκινισμένη από ντροπή της παραδέχτηκε ότι είναι ο...Εμφανώς φοβισμένο το παιδί, χρειάστηκε την μητέρα του για να...

Όταν η μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι, η αδερφή ενός 7χρονου τον προκάλεσε να μπει μέσα στο πλυντήριο ρούχων.

Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν μπορούσε να βγει. Όταν γύρισε στο σπίτι μετά από μια ώρα, η μητέρα του σχεδόν έπαθε καρδιακό όταν είδε τα χλωμά πόδια του να προεξέχουν από το πλυντήριο.

Με τον 7χρονο σφηνωμένο, η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρόλο που οι άντρες δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο, είχαν ένα έξυπνο σχέδιο. Ο 7χρονος κατάφερε να βγει μόλις λάδωσαν καλά τον δακτύλιο στεγανοποίησης του πλυντηρίου. Επίσης, μια μητέρα βρήκε κάτι περίεργο στο πλυντήριο πιάτων φώναξε την κόρη της. Κοκκινισμένη από ντροπή της παραδέχτηκε ότι είναι ο

Εμφανώς φοβισμένο το παιδί, χρειάστηκε την μητέρα του για να το ηρεμήσει μετά από όσα πέρασε. Ευτυχώς που η ιστορία του είχε αίσιο τέλος!

Δείτε το βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.