Νέα Λιόσια: Νεκρός 37χρονος μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς – Είχε εισβάλει σε διαμέρισμα

May 11, 2025


Τραγική κατάληξη είχε η επέμβαση της αστυνομίας στα Νέα Λιόσια, όπου ένας 37χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς.Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας είχε εισβάλει σε διαμέρισμα και βρισκόταν σε κατάσταση έντονης διέγερσης, πιθανότατα λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.Παρά την αντίστασή του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν από τον χώρο και κάλεσ…

Τραγική κατάληξη είχε η επέμβαση της αστυνομίας στα Νέα Λιόσια, όπου ένας 37χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του μετά την ακινητοποίησή του από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας είχε εισβάλει σε διαμέρισμα και βρισκόταν σε κατάσταση έντονης διέγερσης, πιθανότατα λόγω χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Παρά την αντίστασή του, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον απομακρύνουν από τον χώρο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του. Ο 37χρονος έχασε τις αισθήσεις του λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο, όμως παρελήφθη εν ζωή. Λίγο αργότερα, στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του, τη στιγμή που νέα τραγωδία συντάραξε τη Ρόδο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το περιστατικό

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, Σάββατο 10 Μαΐου 2025, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε για την παρουσία ατόμου, πιθανόν τοξικοεξαρτημένου, το οποίο φερόταν να παρενοχλεί ηλικιωμένα άτομα σε διαμέρισμα, σε περιοχή των Νέων Λιοσίων.


Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν (Βασίλης Παπαδόπουλος/ Eurokinissi)

Άμεσα στο σημείο μετέβη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία εντόπισε το εν λόγω άτομο να βρίσκεται σε εμφανή κατάσταση έντονης διέγερσης. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 37χρονο, ο οποίος είχε εισέλθει σε οικία γειτονικού ζευγαριού, παρά τη θέληση της γυναίκας, την οποία προηγουμένως είχε ακολουθήσει, προκαλώντας φθορές στην κατοικία και τραυματίζοντας τον σύζυγό της.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν συγγενή του ανωτέρω, ο οποίος μετέβη στην οικία με σκοπό να τον ηρεμήσει.

Οι αστυνομικοί, λόγω της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο 37χρονος, κατάφεραν με δυσκολία να τον ακινητοποιήσουν και να τον απομακρύνουν από το διαμέρισμα. Παράλληλα, κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς, σύμφωνα με δήλωση του συγγενικού του προσώπου, ο 37χρονος είχε προβεί σε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πριν την άφιξη του ασθενοφόρου, ο 37χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ στη συνέχεια παραλήφθηκε εν ζωή και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ο οποίος παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής έρευνας. Παράλληλα, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ κινείται η προβλεπόμενη διαδικασία πειθαρχικής διερεύνησης των συνθηκών του συμβάντος.

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.