Ποιος είδε τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν τον φοβήθηκε – Η ατάκα της Δέσποινας Βανδή που του «άναψε» λαμπάκια

May 10, 2024


Η Δέσποινα Βανδή μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού στο αεροδρόμιο καθώς αναχώρησε για τη Γερμανία όπου και δίνει συναυλίες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.Αυτός είναι ο λόγος που θα απουσιάσει και από το J2US απόψε.Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στη Eurovision αλλά δεν παρέλειψε να στηρίξει τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη του επιτυχία στο ποδόσφαιρο….

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σουσού στο αεροδρόμιο καθώς αναχώρησε για τη Γερμανία όπου και δίνει συναυλίες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Αυτός είναι ο λόγος που θα απουσιάσει και από το J2US απόψε.

Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Σάττι και την εμφάνισή της στη Eurovision αλλά δεν παρέλειψε να στηρίξει τον Ολυμπιακό για τη μεγάλη του επιτυχία στο ποδόσφαιρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.