Eurovision 2024: Πέρασε η Ελλάδα στον μεγάλο τελικό – Η θέση της Μαρίνας Σάττι στην κατάταξη

May 10, 2024


Μια πολύ μεγάλη βραδιά ήταν η σημερινή 9/5 για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή στον Β’ ημιτελικό της Eurovision που έλαβε χώρα στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στο κατάμεστο Malmo Arena (δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι).Η αγαπημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε το ”Ζάρι” στη τρίτη θέση της βραδιάς (δείτε τα σχόλια στο twitter για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovisio…

...n 2024).Η κατάταξη της Ελλάδας ανάμεσα στις χώρες που προκρίθηκαν από τον Α' ημιτελικό της Eurovision 2024Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μετά την ολοκλήρωση όλων των εμφανίσεων - λίγο μετά τις 12:00 π.μ. Μόνο δέκα χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου...

Μια πολύ μεγάλη βραδιά ήταν η σημερινή 9/5 για τη Μαρίνα Σάττι και την ελληνική συμμετοχή στον Β’ ημιτελικό της Eurovision που έλαβε χώρα στη Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στο κατάμεστο Malmo Arena (δείτε εδώ την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι).

Η αγαπημένη και ταλαντούχα τραγουδίστρια ερμήνευσε το ”Ζάρι” στη τρίτη θέση της βραδιάς (δείτε τα σχόλια στο twitter για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024).

Η κατάταξη της Ελλάδας ανάμεσα στις χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ ημιτελικό της Eurovision 2024

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν μετά την ολοκλήρωση όλων των εμφανίσεων – λίγο μετά τις 12:00 π.μ. Μόνο δέκα χώρες κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 11/5. Η Ελλάδα και η Μαρίνα Σάττι είναι μέσα στην τελική δεκάδα από τον Β’ ημιτελικό και μάλιστα στην 6η θέση της κατάταξης.

Eurovision 2024 - Τελικός - Μαρίνα Σάττι

Eurovision 2024 - Τελικός - Μαρίνα Σάττι - Δεκάδα

Οι 10 χώρες που προκρίθηκαν από τον A’ ημιτελικό

Σερβία

Πορτογαλία

Σλοβενία

Ουκρανία

Λιθουανία

Φινλανδία

Κύπρος

Κροατία

Ιρλανδία

Λουξεμβούργο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.