Survivor 2024 spoiler 09/05: Σκάνδαλο με τη Δώρα Νικολή – Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος

May 9, 2024


Survivor 2024 spoiler 09/05: Υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Δώρα Νικολή, κάτι που έφερε μεγάλες ανακατατάξεις στο Survivor 2024 και προκάλεσε όργiα φημών.Οι Διάσημοι χτες δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις φήμες που τους ήθελαν να κερδίζουν την 4η ασυλία και να μην δίνουν 4ο υποψήφιο και έτσι βρέθηκαν στην κάλπη. Παρότι σε κάθε ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος ήταν πάντα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, χτες…

... η χαμένη ασυλία έφερε σ' αυτή την θέση την Δώρα Νικολή, κάτι που προκάλεσε την οργή της ίδιας.Μάλιστα η Δώρα εξέφρασε τα παράπονά της προς τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο του νησιού, τονίζοντας πως δεν περίμενε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση, αφού υπάρχουν ακόμα στην ομάδα...

Survivor 2024 spoiler 09/05: Υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Δώρα Νικολή, κάτι που έφερε μεγάλες ανακατατάξεις στο Survivor 2024 και προκάλεσε όργiα φημών.

Οι Διάσημοι χτες δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν τις φήμες που τους ήθελαν να κερδίζουν την 4η ασυλία και να μην δίνουν 4ο υποψήφιο και έτσι βρέθηκαν στην κάλπη. Παρότι σε κάθε ψηφοφορία πρώτος υποψήφιος ήταν πάντα ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, χτες η χαμένη ασυλία έφερε σ’ αυτή την θέση την Δώρα Νικολή, κάτι που προκάλεσε την οργή της ίδιας.

Μάλιστα η Δώρα εξέφρασε τα παράπονά της προς τους συμπαίκτες της στο συμβούλιο του νησιού, τονίζοντας πως δεν περίμενε να βγει υποψήφια προς αποχώρηση, αφού υπάρχουν ακόμα στην ομάδα πιο αδύναμοι παίκτες από την ίδια. Η Δώρα Νικολή ζήτησε από την ομάδα της να της δώσουν μια σαφή απάντηση για ποιον λόγο βρέθηκε στον τάκο, με την ίδια να τονίζει πως το… παρεάκι την έφαγε.

Survivor 2024 spoiler 09/05: Έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βουίξει ο Άγιος Δομίνικος πως η κόκκινη ομάδα θέλει να φάει την Δώρα Νικολή και ειδικά οι γυναίκες της ομάδας της, αφού Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου γνωρίζουν πως θα φύγει μια δυνατή γυναίκα, την ίδια στιγμή που θα παραμείνουν μέσα αδύναμοι παίκτες, όπως ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Αυτό μάλιστα είναι κάτι που το παρατήρησαν και οι παίκτες της μπλε ομάδας στο Survivor, με πρώτο τον Φάνη Μπολέτση να αποκαλύπτει το ύπουλο σχέδιο των Διασήμων ώστε να βγει από τη μέση μια δυνατή παίκτρια. Με την ευκαιρία δείτε ποιος παίκτης είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από το Survivor 2024.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.