Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας αφήνει τα δύο του παιδιά να «κρέμονται» από το ανοιχτό παράθυρο του αυτοκινήτου του

May 9, 2024


Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News σήμερα Τετάρτη (8.5.24), το ένα παιδί κάθεται στο ανοιχτό παράθυρο εκτός του αυτοκινήτου και το άλλο έχει βγάλει το κεφάλι του από την ηλιοροφή του οχήματος που κινείτο στην Πέτρου Ράλλη.Το σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε ένας οδηγός με την κάμερα του κινητού του.Στο Live News μίλησε ο αδελφός του οδηγού, ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών, αλλά και…

�είτο στην Πέτρου Ράλλη.Το σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε ένας οδηγός με την κάμερα του κινητού του.Στο Live News μίλησε ο αδελφός του οδηγού, ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών, αλλά και το άτομο που τράβηξε το βίντεο.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Σοκάρει βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφονται δύο παιδιά να έχουν «κρεμαστεί» από το ανοιχτό παράθυρο και την ηλιοροφή του αυτοκινήτου του πατέρα τους.

Στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το Live News σήμερα Τετάρτη (8.5.24), το ένα παιδί κάθεται στο ανοιχτό παράθυρο εκτός του αυτοκινήτου και το άλλο έχει βγάλει το κεφάλι του από την ηλιοροφή του οχήματος που κινείτο στην Πέτρου Ράλλη.

Το σοκαριστικό βίντεο κατέγραψε ένας οδηγός με την κάμερα του κινητού του.

Στο Live News μίλησε ο αδελφός του οδηγού, ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών, αλλά και το άτομο που τράβηξε το βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.