Δέσποινα Βανδή: Η αντίδρασή της για το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης

May 8, 2024


Η Δέσποινα Βανδή έστειλε τις ευχές της στην Μαρίνα ΣάττιΗ Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη.Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικα έστειλε τις ευχές της στη Μαρίνα Σάττι, για τον Β’ ημιτελικό, όπου εμφανίζεται την Πέμπτη: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη, γιατί φαντ…

...�ί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί, γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται,...

Η Δέσποινα Βανδή έστειλε τις ευχές της στην Μαρίνα Σάττι

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, αλλά και για τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια αρχικα έστειλε τις ευχές της στη Μαρίνα Σάττι, για τον Β’ ημιτελικό, όπου εμφανίζεται την Πέμπτη: «Εύχομαι στο κορίτσι μας καλή επιτυχία, να είναι ψύχραιμη, γιατί φαντάζομαι ότι η σκηνή αυτή έχει ένα ειδικό βάρος. Να το απολαύσει, να το ευχαριστηθεί, γιατί είναι υπέροχη και θα πάει πάρα πολύ καλά. Θα σκίσουμε».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το δαχτυλίδι που της χάρισε ο Βασίλης Μπισμπίκης, αλλά και τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, εκείνη δεν θέλησε να απαντήσει και είπε: «Θα χαμογελάσω και θα φύγω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.