Ελένη Καστάνη: «Να δώσουμε έναν φόρο τιμής σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα…» – Συγκίνηση με τα λόγια της για τον θάνατο της Παναγιωτοπούλου

May 8, 2024


Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή με τον καλλιτεχνικό κόσμο να αποχαιρετάει με πολύ μεγάλη συγκίνηση μια από τις θρυλικές Ελληνίδες ηθοποιούς, που άφησε εποχή μέσα από ρόλους και ερμηνείες της.Τα λόγια των συναδέλφων της, αφού έφυγε η ηθοποιός από τη ζωή αποδεικνύουν το μεγαλείο της, αλλά και το πόσο αγαπητή ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου στον κόσμο (δείτε εδώ τις πρώτες π…

...ληροφορίες για την κηδεία της).Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που μίλησαν για την Άννα Παναγιωτοπούλου και την απώλειά της είναι και η Ελένη Καστάνη την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4.Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Καστάνη για την Άννα Παναγιωτοπούλου«Να...

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή με τον καλλιτεχνικό κόσμο να αποχαιρετάει με πολύ μεγάλη συγκίνηση μια από τις θρυλικές Ελληνίδες ηθοποιούς, που άφησε εποχή μέσα από ρόλους και ερμηνείες της.

Τα λόγια των συναδέλφων της, αφού έφυγε η ηθοποιός από τη ζωή αποδεικνύουν το μεγαλείο της, αλλά και το πόσο αγαπητή ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου στον κόσμο (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για την κηδεία της).

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που μίλησαν για την Άννα Παναγιωτοπούλου και την απώλειά της είναι και η Ελένη Καστάνη την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4.

Τα συγκινητικά λόγια της Ελένης Καστάνη για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Να δώσουμε έναν φόρο τιμής στην Άννα, πρέπει οπωσδήποτε να αναφερθούμε σε αυτό το σημαντικό άτομο, σε αυτήν την υπέροχη γυναίκα, την Άννα, που χαρακτήρισε ολόκληρη την εποχή. Η Άννα ήταν ένα πρότυπο για εμάς τις νεότερες ηθοποιούς. Πιστεύω ότι τα κορίτσια της δικής μου περίπου γενιάς και ηλικίας, οι περισσότερες προσπαθούσαν να μιμηθούν την Άννα στον τρόπο, που έπαιζε. Είχε έναν μοναδικό τρόπο να παίζει. Η Άννα ήταν μια πανέξυπνη γυναίκα.

Θεωρώ ότι όσα κορίτσια ξεχωρίσαμε είναι επειδή δεν πάτησαν πάνω στην Άννα. Η πρώτη φορά που συναντηθήκαμε ήταν στις Τρεις Χάριτες. Ήταν σαν όνειρο να συνεργαστούμε με το ελεύθερο θέατρο, ήταν τα πρότυπά μας», είπε η Ελένη Καστάνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.