Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Θα βάλω τα κλάματα… Τι έχω πάθει;» – Το όνομα του γιου της, ο έρωτας με τον σύντροφό της και η σχέση με τα δύο δικά του παιδιά

May 8, 2024


Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, μαζί με τον μπέμπη της (δείτε εδώ την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις τον είδε) και μίλησε για τον τρόπο που η ζωή της άλλαξε μόλις εκείνος γεννήθηκε. Αποκάλυψε, μάλιστα, φανερά συγκινημένη, ποιο όνομα έχει αποφασίσει μαζί με τον σύντροφό της να δώσουν στον γιο τους.Ξεκίνησε να λέει πως δεν έχ…

...�άρει ο γιος της Αντιγόνης ΚουλουκάκουΞεκίνησε να λέει πως δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, καθώς συμμετέχει σε ταινία του Netflix και τα γυρίσματα εκεί δεν μπορούν να περιμένουν, κάτι που είναι δύσκολο όσο θηλάζει, ωστόσο είναι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή της....

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, το μεσημέρι της Τετάρτης 8/5, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Ελένη, μαζί με τον μπέμπη της (δείτε εδώ την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μόλις τον είδε) και μίλησε για τον τρόπο που η ζωή της άλλαξε μόλις εκείνος γεννήθηκε. Αποκάλυψε, μάλιστα, φανερά συγκινημένη, ποιο όνομα έχει αποφασίσει μαζί με τον σύντροφό της να δώσουν στον γιο τους.

Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει ο γιος της Αντιγόνης Κουλουκάκου

Ξεκίνησε να λέει πως δεν έχει σταματήσει να δουλεύει, καθώς συμμετέχει σε ταινία του Netflix και τα γυρίσματα εκεί δεν μπορούν να περιμένουν, κάτι που είναι δύσκολο όσο θηλάζει, ωστόσο είναι πολύ ευγνώμων για όλα όσα έχουν έρθει στη ζωή της. «Συγγνώμη, συγκινούμαι λίγο, γι’ αυτό τρέχουν όλα», είπε χαρακτηριστικά σκουπίζοντας το πρόσωπό της.

Τότε η παρουσιάστρια της είπε πως όσο μιλούσε με την μητέρα της, της ανέφερε: «Η Αντιγόνη είναι σπουδαία μητέρα. Είναι συνέχεια μαζί του, δεν χάνει ούτε μία στιγμή».

«Θα βάλω τα κλάματα», επισήμανε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, αλλά συγκρατήθηκε.

Όσον αφορά στη νέα καθημερινότητα με το μωρό της, επισήμανε: «Στο σπίτι γκρινιάζει, όταν είναι έξω δεν γκρινιάζει ποτέ. Κάθε μέρα που περνάω μαζί του συμβαίνουν καινούρια πράγματα και αλλάζω κάθε μέρα, προσαρμόζομαι. Εγώ δεν έχω αλλάξει, αλλά έχει προστεθεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό και μου έχει μάθει να κάνω περισσότερη υπομονή, ανοχή σε κάποια πράγματα, ηρεμία και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό.

Από τη μέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου, ζω μια συμβιωτική κατάσταση μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας άλλος, εγώ κι εκείνος είμαστε ένα, είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε μαζί. Είναι σαν να μην υπάρχουν οι άλλοι. Με χρειάζεται και το χρειάζομαι κι εγώ. Έτσι το ζω. Καμιά φορά περνάω baby blues, γιατί εκεί που είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματά και μετά όταν έχω κόσμο γύρω μου δεν τους θέλω. Όλα αλλάζουν».

«Εγώ δεν είχα μητρικό ένστικτο παλιά. Ήθελα να νιώσω πως είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού, όχι πως σκεφτόμουν ότι εγώ ως γυναίκα θέλω να κάνω παιδί. Αυτός το έκανε για εμένα, γιατί έχει και δύο παιδιά στην εφηβεία. Είναι δύσκολο ένας άνθρωπος με δύο παιδιά στην εφηβεία να πει “φτου ξανά κι απ’ την αρχή”. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πρέπει μία οικογένεια να συμβιώνει με μία άλλη που τα παιδιά έχουν τελείως διαφορετικές ανάγκες. Βέβαια, τα παιδιά είναι πολύ καλά με τον αδερφό τους και με βοηθάνε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα, γιατί είναι κι αυτά παιδιά. Στα γυρίσματα έχω πει πως θα τον παίρνω μαζί. Κάποια γυρίσματα μου το επιτρέπουν να τον έχω μαζί, γιατί θηλάζω και δεν θέλω να το κόψω, οπότε θα δούμε… Μέχρι να περπατήσει θέλω να είναι μαζί μου. Θα βάλω τα κλάματα… Τι έχω πάθει;», πρόσθεσε.

«Θέλω ο γιος μου να έχει ενσυναίσθηση, καλοσύνη και γενναιοδωρία. Αυτά τα τρία δεν τα διαπραγματεύομαι, θα τα έχει! Θα ήθελα να μπορώ να του τα μάθω. Έχει όνομα, είναι ο Άγγελος. Μη με κάνεις να συγκινηθώ», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Τους χάζευε αγκαλιασμένους – Αυτός είναι ο γοητευτικός σύντροφός της & πατέρας του νεογέννητου γιου τους

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.