Συγκινεί ο Στέφανος Κασσελάκης: «Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου, έκλαιγα για ώρες…» (video)

May 8, 2024


Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολιτικούς.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για…

...α στη μητέρα μου»Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι...

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.

Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τους πολιτικούς.

Κασσελάκης: «Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: «Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή».

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προδοσία που έζησε η οικογένειά του και είπε ότι «από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.