«Τάπωσε» τους «κακεντρεχείς» followers η Ιωάννα Τούνη – Έτσι απάντησε στο πως βρίσκει τα λεφτά για ταξίδια (video)

May 8, 2024


Ένα μαγικό ταξίδι στις Σεϋχέλλες έκαναν για τις διακοπές του Πάσχα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους, Πάρη!Η γνωστή influencer και ο σύντροφός της μοιράστηκαν στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον εξωτικό αυτό προορισμό και φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν από αυτό το παραμυθένιο μέρος.Όπως ήταν αναμενόμενο η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε αμέτρητα σχόλια και ερωτήσεις για το πώς κατάφερε …

...να κάνει ξανά ένα τόσο ακριβό ταξίδι.Η influencer και επιχειρηματίας θέλησε να απαντήσει στα σχόλια για το “που βρίσκει τα λεφτά για τα ταξίδια της” μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok και έγραψε με νόημα: «Αυτοδημιούργητη με δύο εταιρείες». Εφιάλτης για την Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε...

Ένα μαγικό ταξίδι στις Σεϋχέλλες έκαναν για τις διακοπές του Πάσχα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον γιο τους, Πάρη!

Η γνωστή influencer και ο σύντροφός της μοιράστηκαν στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον εξωτικό αυτό προορισμό και φαίνεται πως εντυπωσιάστηκαν από αυτό το παραμυθένιο μέρος.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε αμέτρητα σχόλια και ερωτήσεις για το πώς κατάφερε να κάνει ξανά ένα τόσο ακριβό ταξίδι.

Η influencer και επιχειρηματίας θέλησε να απαντήσει στα σχόλια για το “που βρίσκει τα λεφτά για τα ταξίδια της” μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok και έγραψε με νόημα: «Αυτοδημιούργητη με δύο εταιρείες».

Εφιάλτης για την Ιωάννα Τούνη: «Μας άκουσε όλο το μαγαζί, φύγαμε τρέχοντας…»

Οικογενειακές διακοπές στις Σεϋχέλλες κάνουν για το Πάσχα η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη.

Με την ευκαιρία, δείτε τις καuτές πόζες της Ιωάννας Τούνη με μαγιό από το ταξίδι τους.

Ο γιος της γνωστής influencer είναι μέσα σε όλα, ακολουθεί παντού τους γονείς του, ωστόσο υπάρχουν και οι μέρες που δεν είναι καλές…

Μια τέτοια ήταν και η χθεσινή 5/5 για τον Πάρη, ο οποίος δεν ήθελε να καθίσει στο μαγαζί που είχαν επιλέξει οι γονείς του για φαγητό.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα story στο Instagram της, αποκαλύπτοντας τι συνέβη στο εστιατόριο που κάθισαν να φάνε με την οικογένειά της, ωστόσο συμβούλευσε τις μαμάδες να μην αποθαρρύνονται.

«Σήμερα ήταν από τις εξόδους που ο Πάρης δεν καθόταν με τίποτα μαζί μας να φάμε… Μας άκουσε όλο το μαγαζί και τα περίχωρα, οπότε προσπαθήσαμε να τσιμπήσουμε εναλλάξ με τον Δημήτρη, ενώ είχαμε το μωρό βόλτα στον κήπο και φύγαμε τρέχοντας με την μπουκιά στον λαιμό. Αλλά όταν έχεις μωρό είναι και αυτά στο πρόγραμμα… Την επόμενη φορά ελπίζουμε να πάει καλύτερα η έξοδος!

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να αποθαρρύνεστε οι μαμάδες, πως μόνο τα παιδιά τα δικά σας παθαίνουν τέτοια ξεσπάσματα… Είναι φυσιολογικό και είναι στο πρόγραμμα» έγραψε στο βίντεο που ανέβασε η γνωστή influencer.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.