Πότε ανοίγουν ξανά τα σούπερ μάρκετ μετά το Πάσχα – Τι ισχύει και για τις τράπεζες

May 6, 2024


Για τρεις μέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα.Την Κυριακή του Πάσχα, όπως και τη Δευτέρα του Πάσχα, ώς είθισται τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.Δείτε επίσης: Βελτιώνεται ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα: Με ηλιοφάνεια και 25άρια «μπαίνει» η εβδομάδα – Βοηθητικοί οι άνεμοι στα νησιάΌσον αφορά την Τρίτη 7 Μαΐου, τα σούπερ…

... μάρκετ θα είναι επίσης κλειστά καθώς έχει μεταφερθεί η αργίας της Πρωτομαγιάς.Οπότε τα σούπερ μάρκετ ανοίγουν ξανά μετά το Πάσχα την Τετάρτη 8 Μαΐου με το γνωστό ωράριο λειτουργίας.Ανοιχτά πάντως αυτές τις μέρες είναι τα OK Market, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ τις γειτονιάς.Τι...

Για τρεις μέρες θα παραμείνουν κλειστά τα σούπερ μάρκετ λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς για την Τρίτη του Πάσχα.

Την Κυριακή του Πάσχα, όπως και τη Δευτέρα του Πάσχα, ώς είθισται τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Δείτε επίσης: Βελτιώνεται ο καιρός τη Δευτέρα του Πάσχα: Με ηλιοφάνεια και 25άρια «μπαίνει» η εβδομάδα – Βοηθητικοί οι άνεμοι στα νησιά

Όσον αφορά την Τρίτη 7 Μαΐου, τα σούπερ μάρκετ θα είναι επίσης κλειστά καθώς έχει μεταφερθεί η αργίας της Πρωτομαγιάς.

Οπότε τα σούπερ μάρκετ ανοίγουν ξανά μετά το Πάσχα την Τετάρτη 8 Μαΐου με το γνωστό ωράριο λειτουργίας.

Ανοιχτά πάντως αυτές τις μέρες είναι τα OK Market, τα περίπτερα και τα μίνι μάρκετ τις γειτονιάς.

Τι ισχύει για τις τράπεζες

Και οι τράπεζες ήταν κλειστές από την Μεγάλη Παρασκευή και θα ανοίξουν ξανά από Τετάρτη 8/5 μαζί με τα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά η ενημέρωσή τους:

«Σημαντική ενημέρωση – Μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της εορτής του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς, οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται από τη Μ. Πέμπτη 02 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου που θεωρείται ως η επόμενη εργάσιμη.

Οι μεταφορές εντός Πειραιώς θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Επίσης, κλειστό θα παραμείνει το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών την Παρασκευή 3 Μαΐου, τη Δευτέρα 6 Μαΐου και την Τρίτη 7 Μαΐου.»

Κλειστές τράπεζες

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.