Όχι που θα κάτσει να σκάσει η Μαρία Αντωνά: Σε εξωτικό προορισμό και με παρέα πασίγνωστο τραγουδιστή μετά τον χωρισμό με τον Σοϊλέδη

May 6, 2024


Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης μάλλον έχουν αρχίσει… πολύ γρήγορα να ξεπερνούν τον χωρισμό τους, με την πρώτη να βρίσκεται για Πάσχα στο Ντουμπάι, λίγο μετά το τέλος, που έδωσαν σε μια σχέση που έδειχνε να οδηγεί στο γάμο.Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, επιστρέφοντας από το Survivor 2024 έδωσε τέλος στη μακροχρόνια σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή με τον οποίο σχεδίαζαν να ανέβου…

...ν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.Οι διακοπές της Μαρίας Αντωνά στο Ντουμπάι με αρκετούς αναγνωρίσιμους Έλληνες μετά το φινάλε με τον ΣοϊλέδηΣύντομα κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα με τον Άρη Σοϊλέδη να κάνει δημόσια εμφάνιση με νέα γυναίκα στο πλευρό του, με την κάμερα... να τους...

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης μάλλον έχουν αρχίσει… πολύ γρήγορα να ξεπερνούν τον χωρισμό τους, με την πρώτη να βρίσκεται για Πάσχα στο Ντουμπάι, λίγο μετά το τέλος, που έδωσαν σε μια σχέση που έδειχνε να οδηγεί στο γάμο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, επιστρέφοντας από το Survivor 2024 έδωσε τέλος στη μακροχρόνια σχέση με τον γνωστό ποδοσφαιριστή με τον οποίο σχεδίαζαν να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι διακοπές της Μαρίας Αντωνά στο Ντουμπάι με αρκετούς αναγνωρίσιμους Έλληνες μετά το φινάλε με τον Σοϊλέδη

Σύντομα κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα με τον Άρη Σοϊλέδη να κάνει δημόσια εμφάνιση με νέα γυναίκα στο πλευρό του, με την κάμερα… να τους τσακώνει κανονικά.

Η Μαρία Αντωνά στο πρώτο της Πάσχα μετά τον χωρισμό, βρέθηκε στο Ντουμπάι, όπου πέρασε χαλαρές και ξέφρενες στιγμές δίπλα σε αρκετούς Έλληνες που επέλεξαν τον ίδιο προορισμό. Η ίδια μάλιστα ανέλαβε ρόλο dj για τις ανάγκες γνωστού μαγαζιού, ποζάροντας με τον Γιώργο Τσαλίκη.

Η Μαρία Αντωνά στο Ντουμπάι με τον Γιώργο Τσαλίκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.