Λάβρος κατά της Ελένης Μενεγάκη η Βέφα Αλεξιάδου: «Όταν τελείωσε η συνεργασία μας με ρωτούσαν γιατί μαλώσαμε, η αλήθεια όμως είναι…»

May 6, 2024


Η Βέφα Αλεξιάδου θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ και παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso εφ’ όλης της ύλης, σχολιάζοντας και τις μέρες της στην ελληνική τηλεόραση.Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την εποχή της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την στιγμή που η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Alpha, κάνοντας έναν μεγάλο απολογισμό της καριέρας της, χωρίς να αναφέρει το όνομά τ…

ης.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Βέφα Αλεξιάδου θα είναι υποψήφια Ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ και παραχώρησε συνέντευξη στην Espresso εφ’ όλης της ύλης, σχολιάζοντας και τις μέρες της στην ελληνική τηλεόραση.

Η γνωστή μαγείρισσα μίλησε για την εποχή της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και την στιγμή που η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Alpha, κάνοντας έναν μεγάλο απολογισμό της καριέρας της, χωρίς να αναφέρει το όνομά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.