Δυστυχώς τα νέα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον είναι πολύ δυσάρεστα και μαθεύτηκαν στο Μπάκιγχαμ: «Περνά μια κόλαση, η μόνη ελπίδα είναι…»

May 6, 2024


Η Κέιτ Μίντλετον περνά την πιο μεγάλη δοκιμασία της ζωής της, έχοντας πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο, με τη βασιλική οικογένεια σύσσωμη να επιχειρεί να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, που έχει προκύψει με τον Βασιλιά Κάρολο επίσης να πάσχει από την ίδια ασθένεια και τις φήμες να συνεχίζουν να διαδίδονται.Τροφή στις φήμες, αυτή την φορά, έδωσε ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο του πριγκιπικού ζευγαρι…

...ού της Κέιτ με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Αμάια Αριέτα, που έχει εργαστεί ως στυλίστρια των παιδιών τους, μοιράστηκε τους φόβους της για τις δύσκολες στιγμές, που περνά αυτή τη στιγμή η Κέιτ, με αποτέλεσμα και πάλι τα ερωτήματα να προκύπτουν για το τι πραγματικά συμβαίνει με την...

Η Κέιτ Μίντλετον περνά την πιο μεγάλη δοκιμασία της ζωής της, έχοντας πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο, με τη βασιλική οικογένεια σύσσωμη να επιχειρεί να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, που έχει προκύψει με τον Βασιλιά Κάρολο επίσης να πάσχει από την ίδια ασθένεια και τις φήμες να συνεχίζουν να διαδίδονται.

Τροφή στις φήμες, αυτή την φορά, έδωσε ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο του πριγκιπικού ζευγαριού της Κέιτ με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Αμάια Αριέτα, που έχει εργαστεί ως στυλίστρια των παιδιών τους, μοιράστηκε τους φόβους της για τις δύσκολες στιγμές, που περνά αυτή τη στιγμή η Κέιτ, με αποτέλεσμα και πάλι τα ερωτήματα να προκύπτουν για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Πριγκίπισσα, με τον Ουίλιαμ να έχει… κι άλλη στενοχώρια να χειριστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.