Σάλος στην Τουρκία: Πασίγνωστος ηθοποιός αγόρασε το σχολείο στο οποίο φοίτησε και το… κατεδάφισε για να εκδικηθεί τους καθηγητές του

May 4, 2024


Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι ο ηθοποιός Τσαγκλάρ Ερτουγκρούλ αγόρασε το σχολείο στο οποίο φοίτησε μόνο και μόνο για να… εκδικηθεί τους καθηγητές του κατεδαφίζοντάς το.Μάλιστα, ο ηθοποιός μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram. «Οι καθηγητές μου στο δημοτικό, πάντα με έδερναν, έτσι ανέλαβε το σχολείο και το κατεδάφισα ολοκληρωτικά, έτσι προσπάθησα ν…

...α αντιμετωπίσω το τραύμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.Διαβάστε επίσης: «Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»! - Απίστευτο περιστατικό στη ΧιλήΑμφιθυμία με την κίνηση του ηθοποιούΌπως αναμενόταν, η κίνησή του αυτή δίχασε τα 3,5 εκατομμύρια των follower του με αρκετούς να κάνουν...

Σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία η είδηση ότι ο ηθοποιός Τσαγκλάρ Ερτουγκρούλ αγόρασε το σχολείο στο οποίο φοίτησε μόνο και μόνο για να… εκδικηθεί τους καθηγητές του κατεδαφίζοντάς το.

Μάλιστα, ο ηθοποιός μοιράστηκε τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram. «Οι καθηγητές μου στο δημοτικό, πάντα με έδερναν, έτσι ανέλαβε το σχολείο και το κατεδάφισα ολοκληρωτικά, έτσι προσπάθησα να αντιμετωπίσω το τραύμα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: «Πάμπλο, είμαι έγκυος, απάντα»! – Απίστευτο περιστατικό στη Χιλή

Αμφιθυμία με την κίνηση του ηθοποιού

Όπως αναμενόταν, η κίνησή του αυτή δίχασε τα 3,5 εκατομμύρια των follower του με αρκετούς να κάνουν λόγο για «αντιτουρκική κίνηση» και τους υπόλοιπους να στέκονται στο πλευρό του καλλιτέχνη.

Ο Τσαγκλάρ Ερτουγκρούλ είναι 37 χρονών, ενώ έχει κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Πεταλούδας» για τη συμμετοχή του στην ταινία Afili Ask και το βραβείο καλύτερου ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά το 2021 για τον ρόλο του στο Teskilat.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.