Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθαρίζει δημόσια την προσωπική ζωή του – «Δεν αφορά κανέναν» (φωτο)

May 2, 2024


Ύστερα από όλα όσα ακούστηκαν, ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με τις φήμες.«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media…

...�πρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον...

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που ανέφεραν πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει προχωρήσει στην προσωπική ζωή του με μια εντυπωσιακή γυναίκα, μετά τον χωρισμό του από την Μαρία Αντωνά.

Ύστερα από όλα όσα ακούστηκαν, ο πρώην ποδοσφαιριστής θέλησε να τοποθετηθεί για πρώτη φορά δημόσια, σχετικά με τις φήμες.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media.

Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ» έγραψε ο Άρης στα Instagram Stories του.

Άρης Σοϊλέδης

«Έσπασε» τη σιωπή του ο Άρης Σοϊλέδης: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο όσο η Μαρία Αντωνά ήταν στο Survivor»

Άρης Σοϊλέδης: Ξεκαθάρισε τη θέση του για πρώτη φορά

Έπειτα από μέρες που οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, τη θέση του ξεκαθάρισε ο Άρης Σοϊλέδης όσον αφορά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά και την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Άρης Σοϊλέδης

Μετά τις φωτογραφίες του Άρη Σοϊλέδη με μια γοητευτική κοπέλα στο θέατρο, η οποία φημολογείται ότι είναι η νέα του σύντροφος, στην εκπομπή «Happy Day» ανέφεραν, το πρωί της Δευτέρας 29/4, ότι ο ποδοσφαιριστής είχε προχωρήσει τη ζωή του πολύ πριν τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά, όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Το θέμα αυτό σχολίασαν και το μεσημέρι της Τρίτης 30/4 στην εκπομπή «Fay’s Time». Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σχολιασμού, ο Άρης Σοϊλέδης έστειλε μήνυμα στη Μάρτζυ Λαζάρου λέγοντάς της πως, “επειδή κάτι ειπώθηκε σε μια εκπομπή, δε σημαίνει ότι ισχύει” και εν συνεχεία – πάλι μέσω μηνύματος – ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τίποτα στην προσωπική του ζωή όσο η Μαρία Αντωνά απουσίαζε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.