Δημήτρης Κόκοτας: «Έγινε πραγματικά ένα θαύμα!» – Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για την υγεία του τραγουδιστή

April 30, 2024


Μια πολύ θετική ανακοίνωση έγινε γνωστή την Μεγάλη Τρίτη 30/4 μέσα από το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα που μετέφερε πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στη ΜΕΘ του Γεννηματάς.Μέσα από ασφαλείς λοιπόν πληροφορίες, ο τραγουδιστής δεν βρίσκεται πια σε καταστολή και αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα των γιατρών. Επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέε…

...ι μόνος του και ανοίγει τα μάτια του. Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» - Τσακίζει κόκαλα η σύζυγός του, ΚατερίναΟι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα«Να ξεκινήσουμε με μία δεύτερη πολύ ευχάριστη είδηση. Εγώ...

Μια πολύ θετική ανακοίνωση έγινε γνωστή την Μεγάλη Τρίτη 30/4 μέσα από το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα που μετέφερε πληροφορίες για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στη ΜΕΘ του Γεννηματάς.

Μέσα από ασφαλείς λοιπόν πληροφορίες, ο τραγουδιστής δεν βρίσκεται πια σε καταστολή και αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα των γιατρών. Επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας αναπνέει μόνος του και ανοίγει τα μάτια του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας: «Αν εγώ πέσω διαλύθηκαν όλα» – Τσακίζει κόκαλα η σύζυγός του, Κατερίνα

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιάγκα για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα

«Να ξεκινήσουμε με μία δεύτερη πολύ ευχάριστη είδηση. Εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα σας πω αν γίνονται θαύματα…Είναι Μεγάλη Τρίτη…από την Κυριακή και μετά μπαίνουμε στη Μεγάλη Βδομάδα. Η Κυριακή των Βαΐων είναι πραγματικά η έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Έγινε πραγματικά ένα θαύμα. Θα σας πω τώρα μια είδηση, που εγώ ανατριχιάζω που τη λέω. Έγινε ένα θαύμα. Ο Δημήτρης Κόκοτας πια δεν έχει μηχανική υποστήριξη. Από την Κυριακή και κυρίως εχθές άνοιξε τα μάτια του.

Αντιδρά στα βαθιά ερεθίσματα, αυτή είναι μια έκφραση των γιατρών με τους οποίους μιλάω καθημερινά από το νοσοκομείο. Επέλεξα να δώσω σήμερα την είδηση, όμως και όχι χθες γιατί οι γιατροί ήθελαν να είναι απολύτως ασφαλείς και να ξέρουν ότι είναι μία μόνιμη κατάσταση αυτή και πως περάσαμε στο επόμενο στάδιο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.