Γιάννης Καλλιάνος: «Χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον πατέρα μου, ένα διάστημα 4-5 ημερών που παρακαλούσαμε γονυπετείς»

April 30, 2024


Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην υπόθεση του πατέρα του, καταγγέλλοντας ξανά τους γιατρούς στο «Αττικόν» για αμέλεια και καθυστερήσεις στην εισαγωγή του σε ΜΕΘ, που του κόστισαν τη ζωή.«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο “Αττικόν” ήταν σε ένα ράντζο για ώρες κ…

...αι περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν μίλησα σε κανέναν, δεν έγινε τίποτα. Άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν όπως στον κάθε άνθρωπο. Απηύδυσα και το μόνο που έκανα ήταν τις τελευταίες δύο μέρες να πάρω τον Άδωνι Γεωργιάδη για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις...

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην υπόθεση του πατέρα του, καταγγέλλοντας ξανά τους γιατρούς στο «Αττικόν» για αμέλεια και καθυστερήσεις στην εισαγωγή του σε ΜΕΘ, που του κόστισαν τη ζωή.

«Με το που πήγε ο πατέρας μου στο “Αττικόν” ήταν σε ένα ράντζο για ώρες και περίμενε. Δεν πήρα κανένα τηλέφωνο, δεν μίλησα σε κανέναν, δεν έγινε τίποτα. Άφησα τον πατέρα μου να του συμπεριφερθούν όπως στον κάθε άνθρωπο. Απηύδυσα και το μόνο που έκανα ήταν τις τελευταίες δύο μέρες να πάρω τον Άδωνι Γεωργιάδη για να δούμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και πότε ένας άνθρωπος μπαίνει στη ΜΕΘ, Εκείνος μου είπε πως έκαναν συμβούλιο οι γιατροί και όλα είναι υπέροχα», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καλλιάνος.

«Δεν έχω χρησιμοποιήσει τη θέση μου ποτέ και για τίποτα. Όσοι με γνωρίζουν, το ξέρουν πολύ καλά. Ένας απλός πολίτης είμαι. Χάθηκε ένα πολύτιμο χρονικό διάστημα 4-5 ημερών, αρνήθηκε πολλές φορές ο διευθυντής να υπογράψει για να μπει ο πατέρας μου σε πλατφόρμα για ΜΕΘ. Τονίζω ότι δεν θέλαμε να διασωληνωθεί, ούτε να πάρει τη θέση ενός νέου ανθρώπου που είχε ένα ατύχημα και κινδυνεύει η ζωή του. Όταν αποφάσισε ο διευθυντής, εφόσον γονυπετείς τον παρακαλούσαμε πέντε μέρες να τον βάλει στην πλατφόρμα, πια ο πατέρας μου μετά από λίγες ώρες έπαθε ανακοπή και πέθανε», συνέχισε ο Γιάννης Καλλιάνος, δίνοντας ένα σύντομο χρονικό της νοσηλείας.

Δείτε επίσης: Γιάννης Καλλιάνος: «Για όνομα της Παναγιάς! Ήμουν σε κατάσταση σοκ» – Η απάντηση για το απειλητικό μήνυμα που φέρεται να έστειλε στον γιατρό του πατέρα του

Δριμύ «κατηγορώ» από τον Γιάννη Καλλιάνο

«Αυτό που ξέρω είναι ότι πια παραδέχονται και οι ίδιοι ότι το χειρουργείο έγινε σε ένα απλό δωμάτιο, του έκοψαν το δάχτυλο μέχρι το μετατάρσιο. Δεν είναι μία απλή επέμβαση, για να γίνει σε κλίνη, ήθελε τις κατάλληλες συνθήκες σε θάλαμο χειρουργείου. Το δεύτερο είναι ότι με απόφαση του νοσοκομείου έβγαλαν όλα τα νοσήματα του πατέρα μου σε μία καρτέλα. Αυτό είναι κακούργημα», ανέφερε αμέσως μετά ο Γιάννης Καλλιάνος, που πλέον δηλώνει ανοιχτά ότι θα κινηθεί νομικά.

Όσον αφορά τα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε με γιατρό, με τον δικηγόρο του να καταγγέλλει ότι ο βουλευτής του έστειλε «θα σου καταστρέψω την καριέρα», ο Γιάννης Καλλιάνος συμπλήρωσε: «Δεν θέλω να καταστρέψω την καριέρα κανενός. Υπάρχουν πολλά μηνύματα, ευγενέστατα που έστελνα στον εν λόγω καθηγητή, και εφόσον δεν απαντούσε, κάποια στιγμή του έλεγα “Πεθαίνει ο πατέρας μου”. Δεν απαντούσε κανείς. Μόλις πήγε στην εντατική και πέθανε ο πατέρας μου, του είπα κάποια πράγματα που ασφαλώς δεν τα είπα για να του προκαλέσω κακό».

«Η μητέρα μου είναι πολύ χάλια ψυχολογικά, εκτός τόπου και χρόνου, δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα», κατέληξε τις δηλώσεις του στο «Πρωινό» ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.