Survivor 2024 spoiler 30/04: Δυστυχώς, επιβεβαίωθηκαν τα χειρότερα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

April 30, 2024


Survivor 2024 spoiler 30/04: Δύσκολα είναι τα πράγματα και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024 σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις.Πριν λίγο σας αποκαλύψαμε τον παίκτη που ζήτησε να ψηφιστεί για να αποχωρήσει και τώρα σας φέρνουμε και τις εξελίξεις με την περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που σας έχουμε αποκαλύψει από την Μεγάλη Δευτέρα πως υπάρχει… θεματάκι.Η αλήθεια είναι πως από…

... τους τρεις κύκλους που έχει πάρει μέρος η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φέτος έχει περάσει πιο δύσκολα από ποτέ. Παρότι έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει δεν αντέχει άλλο. Και υπάρχει λόγος που φυσικά είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχε. Μπορεί αυτό να την οδηγήσει στην αποχώρηση;...

Survivor 2024 spoiler 30/04: Δύσκολα είναι τα πράγματα και για την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024 σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις.

Πριν λίγο σας αποκαλύψαμε τον παίκτη που ζήτησε να ψηφιστεί για να αποχωρήσει και τώρα σας φέρνουμε και τις εξελίξεις με την περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου, που σας έχουμε αποκαλύψει από την Μεγάλη Δευτέρα πως υπάρχει… θεματάκι.

Η αλήθεια είναι πως από τους τρεις κύκλους που έχει πάρει μέρος η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φέτος έχει περάσει πιο δύσκολα από ποτέ. Παρότι έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει δεν αντέχει άλλο. Και υπάρχει λόγος που φυσικά είναι ο σοβαρός τραυματισμός που είχε. Μπορεί αυτό να την οδηγήσει στην αποχώρηση; Η αλήθεια είναι πως το φινάλε της πλησιάζει και το Athensmagazine.gr σας έχει το ρεπορτάζ.

Survivor 2024 spoiler 30/04: Δυστυχώς, επιβεβαίωθηκαν τα χειρότερα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor 2024 spoiler 30/04: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Πάμε λοιπόν στην αποκάλυψη. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δεν είνα απλά στα όριά της, αλλά τα έχει ξεπεράσει. Πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την παραγωγή που προσπαθεί να την μεταπείσει. Η ίδια όμως δεν αντέχει και έβγαλε την αγανάκτησή της και μετά από μια ήττα από τον Σταμάτη Ταλαδιανό στην δεύτερη ασυλία. Συγκεκριμένα η Ασημίνα έπεσε κάτω και φώναζε «δεν θέλω άλλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.