Survivor 2024 spoiler 30/04: Αστεράκι μουυυυυ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

April 30, 2024


Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, έπειτα από την μάχη με την τρίτη ασυλία;Η μεγάλη μάχη είναι εδώ. Το Survivor 2024 μπαίνει στη τελική του ευθεία και τα ψέματα έχουν τελειώσει. Το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο είναι γεμάτο και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε έχει αρχίσει. Μπλε και Κόκκινοι μετρούν από μια νίκες στις ασυλία της Μ…

...εγάλης Εβδομάδας και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι προς το παρόν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Θοδωρής Τουρκογέωργος.Από το πουθενά ξαφνικά είδαμε τους Κόκκινους να ανασταίνονται και να κερδίσουν την ασυλία, αποτέλεσμα που προκάλεσαι αίσθηση και έφερε νέα δεδομένα στο...

Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση, αυτή την εβδομάδα, έπειτα από την μάχη με την τρίτη ασυλία;

Η μεγάλη μάχη είναι εδώ. Το Survivor 2024 μπαίνει στη τελική του ευθεία και τα ψέματα έχουν τελειώσει. Το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο είναι γεμάτο και η αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε έχει αρχίσει. Μπλε και Κόκκινοι μετρούν από μια νίκες στις ασυλία της Μεγάλης Εβδομάδας και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι προς το παρόν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Θοδωρής Τουρκογέωργος.

Από το πουθενά ξαφνικά είδαμε τους Κόκκινους να ανασταίνονται και να κερδίσουν την ασυλία, αποτέλεσμα που προκάλεσαι αίσθηση και έφερε νέα δεδομένα στο Survivor 2024. Η εβδομάδα είναι κρίσιμη καθώς πρέπει να φύγει κάποιος από τους 3 παίκτες που έχει βάλει στο στόχαστρο και προς αυτή την κατεύθυνση πάνε όλα.

Η αλήθεια είναι πως ο φετινός κύκλος του Survivor έχει αποτύχει παταγωδώς και σ’ αυτό τεράστια ευθύνη έχει η παραγωγή με τις επιλογές που έκανε και τις προσθήκες που ήταν εντελώς αδιάφορες. Αυτό σε συνδυασμό με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις καλών παικτών, όπως ο Τζέιμς Καφετζής και ο Αλέξης Παππάς, έφερε αναβρασμό και πτώση στα νούμερα τηλεθέασης.

Survivor 2024 spoiler 30/04: Αστεράκι μουυυυυ! Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor 2024 spoiler 30/04: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πάμε σιγά σιγά στη τελική ευθεία και οι αδύναμοι παίκτες πρέπει να αποχωρήσουν. Και προς τα εκεί θα το πάνε και οι υπόλοιποι! Υπάρχουν αρκετοί αδύναμοι παίκτες ακόμα μέσα στο Survivor 2024, οπότε όποια ομάδα χάσει θα έχει επιλογές για την ψηφοφορία της.

Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει; Οι αρχικές πληροφορίες που έχει το Athensmagazine.gr στην διάθεσή του κάνουν λόγο για νίκη των Κόκκινων ξανά. Ωστόσο αυτή η εκτίμηση δεν πρόκειται για το οριστικό spoiler της ημέρας.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία στον τάκο πιθανότατα από την ομάδα των Μαχητών θα βρεθεί ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ενώ αν χάσουν οι Διάσημοι πάμε για έναν εκ των Χριστόφορου Ταξίδη ή Δώρα Νικολή.

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr και μόλις έχουμε την επιβεβαιωμένη πληροφορία με νικητή ασυλίας και τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση θα σας την μεταφέρουμε αμέσως.

Προς το παρόν δείτε το trailer του σημερινού (30/04) επεισοδίου…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.