Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα για τη ΝΔ – Οι μισοί θέλουν πρόωρες εκλογές

April 29, 2025


Νέα πρωτιά 12,5 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, με την Πλεύση Ελευθερίας και το ΠΑΣΟΚ να σημειώνουν μικρές απώλειες.Στη δημοσκόπηση, το 53% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, όσο νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση των Τεμπών.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Νέα πρωτιά 12,5 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, με την Πλεύση Ελευθερίας και το ΠΑΣΟΚ να σημειώνουν μικρές απώλειες.

Πρώτη η ΝΔ (24%), πέφτει η Πλεύση (11,5%), στο 11% το ΠΑΣΟΚ

Στη δημοσκόπηση, το 53% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών, όσο νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση των Τεμπών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.