Survivor 2024 trailer 28/04: «Από εδώ και στο εξής έχουμε νέο στοιχείο…» – Αλαλούμ στους παίκτες μετά την νέα ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

April 28, 2024


Survivor 2024 trailer 28/04: Το Survivor μετρά για άλλη μια σεζόν του αντίστροφα προς το τέλος, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το να φτάσουν μέχρι και στο τέλος της διαδρομής, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα και επιθυμώντας να βρίσκονται μεταξύ των τεσσάρων παικτών, που θα διαγωνίζονται για τον τίτλο στο Γαλάτσι.Το νέο επεισόδιο, όπως μας δείχνει και το trailer, εμφανίζει τον Φάνη…

... Μπολέτση να είναι σαφέστατα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος στην αποχώρησή του αποφάσισε να αναφέρει μονάχα τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα ανάμεσα στους παίκτες, που επιθυμεί να δει να φτάνουν στον τελικό.Survivor 2024 trailer 28/04: Η νέα...

Survivor 2024 trailer 28/04: Το Survivor μετρά για άλλη μια σεζόν του αντίστροφα προς το τέλος, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν το να φτάσουν μέχρι και στο τέλος της διαδρομής, επιστρέφοντας πίσω στην Ελλάδα και επιθυμώντας να βρίσκονται μεταξύ των τεσσάρων παικτών, που θα διαγωνίζονται για τον τίτλο στο Γαλάτσι.

Το νέο επεισόδιο, όπως μας δείχνει και το trailer, εμφανίζει τον Φάνη Μπολέτση να είναι σαφέστατα ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Γιάννη Περπατάρη, ο οποίος στην αποχώρησή του αποφάσισε να αναφέρει μονάχα τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Κατερίνα Δαλάκα ανάμεσα στους παίκτες, που επιθυμεί να δει να φτάνουν στον τελικό.

Survivor 2024 trailer 28/04: Η νέα αλλαγή στα αγωνίσματα και ο έξαλλος Φάνης

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες βρίσκονται αντιμέτωπες στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, επιχειρώντας να βάλουν την άλλη πλευρά στη δύσκολη θέση να χρειαστεί να ψηφίσει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, με τον Γιώργο Λιανό να αναφέρει, πριν από την έναρξή του, ότι οι παίκτες έχουν δικαίωμα να διαλέξουν ακόμη και μεικτά ματσαρίσματα, αλλάζοντας τη μορφή του παιχνιδιού.

Στο συμβούλιο, ύστερα, ο Φάνης εξακολουθεί να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, τονίζοντας πως δέχεται «πόλεμο» όσο κανείς από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, δεχόμενος την αντίδραση, τόσο της Δαλάκα όσο και της Ασημίνας Χατζηανδρέου, με τον ίδιο πάντως να προσθέτει πως… έχει έπαρση.

Δείτε το trailer:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.