Ευδοκία για Eurovision: Το τραγούδι «Ζάρι» μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς, δεν έχει έμπνευση

April 26, 2024


Η Ευδοκία μίλησε για τη Eurovision και δήλωσε ότι δεν της αρέσει το τραγούδι «Ζάρι»Η Ευδοκία σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι».Η τραγουδίστρια μίλησε στην τηλεόραση του «Mega και αρχικά, δήλωσε ότι δεν της αρέσει το τραγούδι.«Δεν νομίζω ότι το τραγούδι έχει ενδιαφέρον. Μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς. Δεν έχ…

Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Φαίνεται σαν να μην είχε έμπνευση. Βέβαια, ίσως έχει γίνει και στοχευμένα αυτό, για να δημιουργήσει αυτές τις απορίες», είπε.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩΤο διαβάσαμε εδώ

Η Ευδοκία μίλησε για τη Eurovision και δήλωσε ότι δεν της αρέσει το τραγούδι «Ζάρι»

Η Ευδοκία σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια μίλησε στην τηλεόραση του «Mega και αρχικά, δήλωσε ότι δεν της αρέσει το τραγούδι.

«Δεν νομίζω ότι το τραγούδι έχει ενδιαφέρον. Μου φαίνεται ότι είναι ένας αχταρμάς. Δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Φαίνεται σαν να μην είχε έμπνευση. Βέβαια, ίσως έχει γίνει και στοχευμένα αυτό, για να δημιουργήσει αυτές τις απορίες», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.