Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ίσως έπρεπε να φύγει! Προσευχόμασταν για…» – Συγκινεί μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας του στα 58 της χρόνια

April 26, 2024


Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μάλιστα απόσπασμα από ένα μέρος των όσων είπε ο επιχειρηματίας – ηθοποιός προβλήθηκε την Παρασκευή 26/4 στο Mega Καλημέρα.Με μεγάλη αγάπη μίλησε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε η ίδια με πολύ μεγάλ…

...ο σθένος.Από τη μεριά του ο Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε, πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ζήσει η αγαπημένη του μητέρα. Η προσευχή σε κάθε περίπτωση ήταν εκείνη που του έδινε και του δίνει δύναμη σε όλες τις δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ πως είναι η νέα του ζωή με την κόρη...

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας και μάλιστα απόσπασμα από ένα μέρος των όσων είπε ο επιχειρηματίας – ηθοποιός προβλήθηκε την Παρασκευή 26/4 στο Mega Καλημέρα.

Με μεγάλη αγάπη μίλησε για μια ακόμη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τη μητέρα του, που έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή αλλά και για το πρόβλημα υγείας, που αντιμετώπισε η ίδια με πολύ μεγάλο σθένος.

Από τη μεριά του ο Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε, πως έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ζήσει η αγαπημένη του μητέρα. Η προσευχή σε κάθε περίπτωση ήταν εκείνη που του έδινε και του δίνει δύναμη σε όλες τις δύσκολες στιγμές (δείτε εδώ πως είναι η νέα του ζωή με την κόρη του).

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για το πρόβλημα υγείας της μητέρας του

«Πολύ πρόσφατα – το γνωρίζετε όλοι νομίζω – περάσαμε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Αναφέρομαι στην απώλεια της μητέρας μου. Κάναμε ό,τι χρειάστηκε. Έψαξα προσωπικά και η οικογένειά μου ιατρικά ότι χρειαζόταν, αλλά πάντα ήμασταν κοντά στον Θεό και στην προσευχή.

Από ένα σημείο και μετά, η προσευχή ήταν διαφορετική γιατί δεν εξαρτιόταν από εμάς και προσευχόμασταν διαφορετικά για τη σωτηρία της ψυχής της μητέρας μου. Σωματικά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι η προσευχή ήταν άδοξη ή ότι η μητέρα μου τιμωρήθηκε.

Κάποια πράγματα ίσως γίνονται για να παραδειγματιστούν άλλοι. Γατί η μάνα μου ήταν πολύ παραδειγματική στον τρόπο, που αντιμετώπισε τη δυσκολία. Αυτή είναι η μία εξήγηση που δίνω εγώ. Ίσως έπρεπε να φύγει για άλλους λόγους, που δε μπορώ να καταλάβω τώρα.

Γιατί δεν φεύγει μόνο η μάνα μου που έφυγε στα 58, που έφυγε η μάνα μου, φεύγουν και πολύ νεότεροι άνθρωποι. Καταλήγουμε στο να μην αφήσουμε την προσευχή και τη θρησκεία μας ως την τελευταία επιλογή στην καθημερινότητά μας», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.