Μαρίνα Σάττι – Αυτές είναι οι δυο “αρπαχτές” της μετά την Eurovision

April 26, 2024


Λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην φετινή “Eurovision”, η Μαρίνα Σάττι αναμένεται να ανέβει στην σκηνή του Τεχνόπολης και της Μονής Λαζαριστών. Δυο πολύ καλά “εξτραδάκια”.  Κι εγώ αναρωτιέμαι. Τι θα συμβεί αν σαρώσει στο Μάλμε… και τι θα γίνει αν συμβεί το αντίθετο;

�ις 26 Ιουνίου, θα κάνει την πρώτη μεγάλη εμφάνιση της στην Αθήνα στην Τεχνόπολη.  Κι εγώ αναρωτιέμαι. Τι θα συμβεί αν σαρώσει στο Μάλμε… και τι θα γίνει αν συμβεί το αντίθετο; Το διαβάσαμε εδώ

Λίγες εβδομάδες μετά την εμφάνισή της στην φετινή “Eurovision”, η Μαρίνα Σάττι αναμένεται να ανέβει στην σκηνή του Τεχνόπολης και της Μονής Λαζαριστών. Δυο πολύ καλά “εξτραδάκια”.

 

  • Συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου θα εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη για την πρώτη “αρπαχτή” και στις 26 Ιουνίου, θα κάνει την πρώτη μεγάλη εμφάνιση της στην Αθήνα στην Τεχνόπολη.

 

Κι εγώ αναρωτιέμαι. Τι θα συμβεί αν σαρώσει στο Μάλμε… και τι θα γίνει αν συμβεί το αντίθετο;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.