Survivor 2024 spoiler 26/04: Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε – Σούσουρο με την αποχώρηση του Γιάννη Περπατάρη

April 26, 2024


Survivor 2024 spoiler 26/04: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Γιάννης Περπατάρης, μετά από 4 μήνες παρουσίας του στο Survivor.Χτες είδαμε τον Γιάννη Περπατάρη να είναι αντιμέτωπος για την παραμονή του στο Survivor απέναντι στη Δώρα Νικολή, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και τον Χριστόφο Ταξίδη! Παρότι είχε αδύναμους παίκτες αγωνιστικά απέναντί του δεν κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και…

... αποτελεί παρελθόν ακριβώς μετά από 16 εβδομάδες, δηλαδή τέσσερις μήνες. Ο Γιάννης Περπατάρης η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσίασε αγωνιστικά στο Survivor έχοντας 47% επιτυχία ενώ σε κανένα σημείο του Survivor δεν πέρασε το 50%! Ήταν αδύναμος αγωνιστικά και όσο περνούσε ο καιρός έχανε...

Survivor 2024 spoiler 26/04: Παρελθόν από το Survivor 2024 αποτελεί ο Γιάννης Περπατάρης, μετά από 4 μήνες παρουσίας του στο Survivor.

Χτες είδαμε τον Γιάννη Περπατάρη να είναι αντιμέτωπος για την παραμονή του στο Survivor απέναντι στη Δώρα Νικολή, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και τον Χριστόφο Ταξίδη! Παρότι είχε αδύναμους παίκτες αγωνιστικά απέναντί του δεν κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο και αποτελεί παρελθόν ακριβώς μετά από 16 εβδομάδες, δηλαδή τέσσερις μήνες.

Ο Γιάννης Περπατάρης η αλήθεια είναι πως δεν εντυπωσίασε αγωνιστικά στο Survivor έχοντας 47% επιτυχία ενώ σε κανένα σημείο του Survivor δεν πέρασε το 50%! Ήταν αδύναμος αγωνιστικά και όσο περνούσε ο καιρός έχανε δυνάμεις και γινόταν ακόμα χειρότερος. Λογικό και επόμενο κάποια στιγμή να έρθει το τέλος. Τον μεγάλο του στόχο τον πέτυχε αφού έφτασε μέχρι το πάρτι της ένωσης και πλέον επιστρέφει Ελλάδα για να γεμίσει τις μπαταρίες του εν όψει καλοκαιριού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.