Survivor 2024 – Έχασαν το ταξίδι και αποχώρησαν εκνευρισμένοι από τον αγωνιστικό χώρο: «Μου βγήκε ο πάτος»

April 26, 2024


Πανζουρλισμό προκάλεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων θα διαγωνίζονταν για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Αυτό ήταν και το πρώτο μεγάλο έπαθλο για φέτος. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν με πάθος στους στίβους μάχης και πανηγύριζαν τον κάθε πόντο σαν να ήταν ο τελευταίος.Οι Μπλε είχαν το προβάδισμα, με 2-0, καθώς είχαν κερδίσει τις περισσότ…

...ερες ασυλίες αυτή την εβδομάδα. Οι Κόκκινοι κατάφεραν κάποια στιγμή να περάσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς ηττήθηκαν στο τέλος με 12-8 και δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον αγώνα στο Survivor, επέστρεψαν αμέσως στην καλύβα τους, χωρίς...

Πανζουρλισμό προκάλεσε η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες των δύο ομάδων θα διαγωνίζονταν για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη. Αυτό ήταν και το πρώτο μεγάλο έπαθλο για φέτος. Κόκκινοι και Μπλε ρίχτηκαν με πάθος στους στίβους μάχης και πανηγύριζαν τον κάθε πόντο σαν να ήταν ο τελευταίος.

Οι Μπλε είχαν το προβάδισμα, με 2-0, καθώς είχαν κερδίσει τις περισσότερες ασυλίες αυτή την εβδομάδα. Οι Κόκκινοι κατάφεραν κάποια στιγμή να περάσουν μπροστά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς ηττήθηκαν στο τέλος με 12-8 και δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον αγώνα στο Survivor, επέστρεψαν αμέσως στην καλύβα τους, χωρίς να πουν κουβέντα στους αντιπάλους τους.

Δείτε επίσης: Survivor 2024 – Έξαλλος ο Γιάννης με τον Σταμάτη: «Αν τον είπα βλάκα, σίγουρα το εννοούσα κιόλας!»

Οι δηλώσεις των Μπλε μετά τη νίκη στο Survivor

Για «δικαιοσύνη» έκανε λόγο ο Φάνης Μπολέτσης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα επάθλου στο Survivor, ενώ ο Σταμάτης Ταλαδιανός και ο Ντάνιελ Νούρκα τόνισαν ότι οι Κόκκινοι δεν μπορούν να διαχειριστούν μία ήττα. Σε αυτό συμφώνησε και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που δούλεψε σκληρά γι’ αυτό το ταξίδι, ως η μόνη γυναίκα που έτρεχε σε αγώνες αυτή την εβδομάδα.

«Ξεκάθαρα δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα τους. Ήρθαν εδώ με τεράστια έπαρση, και είναι μία λέξη που δεν χρησιμοποιώ. Πραγματικά όλη την εβδομάδα, επειδή είμαι η μόνη κοπέλα που παίζω είχαν τεράστια σιγουριά ότι θα κερδίσουν τα πάντα. Από την πρώτη ασυλία έλεγαν στον Ντάνιελ ότι θα κερδίσουν 3-1, ενώ τελικά κερδίσαμε εμείς 3-1», σχολίασε αρχικά η παίκτρια των Μπλε Survivors.

Και συμπλήρωσε: «Δεν τους ένοιαζε η ασυλία, τους ένοιαζε το ταξίδι. Γενικά είπαν λόγια που θεωρώ ότι ήταν πολύ προσβλητικά για εμάς σαν ομάδα και για εμένα προσωπικά, που ήμουν η μόνη κοπέλα που έπαιζα. Έχω κάνει 22 run γι’ αυτή την πτήση, μου βγήκε ο πάτος για πάμε στη Νέα Υόρκη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.