Γιάννης Καλλιάνος: «Έσκυψα, τον φίλησα, δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν ξέρω πότε θα συνέλθω» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του πατέρα του

April 25, 2024


Ο Γιάννης Καλλιάνος έχασε τον πατέρα του σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, σε ηλικία 79 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Εδώ και μέρες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, διότι του είχε τεράστια αδυναμία, επομένως η απώλειά του τον αποτελείωσε. Ο μετεωρολόγος και πολιτικός υποστηρίζει πως δεν πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά των γ…

...ιατρών για να καταφέρουν να τον σώσουν και γι' αυτό σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα δυσάρεστα τις παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου μετά την απώλεια του πατέρα του«Δεν ξέρω...

Ο Γιάννης Καλλιάνος έχασε τον πατέρα του σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου, σε ηλικία 79 ετών, μετά από μία σκληρή μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή. Εδώ και μέρες βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, διότι του είχε τεράστια αδυναμία, επομένως η απώλειά του τον αποτελείωσε.

Ο μετεωρολόγος και πολιτικός υποστηρίζει πως δεν πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά των γιατρών για να καταφέρουν να τον σώσουν και γι’ αυτό σκοπεύει να κινηθεί νομικά. Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τα δυσάρεστα τις παραχώρησε στην εκπομπή του MEGA, Live News, το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Καλλιάνου μετά την απώλεια του πατέρα του

«Δεν ξέρω που βρίσκομαι, σε ποια πόλη είμαι. Είμαι θολωμένος. Τι να πω ρε Νίκο; Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο τώρα. Δεν έχω δύναμη να μιλήσω, δεν έχω δύναμη να περπατήσω. Το παιδάκι μου σκέφτομαι, τη γυναίκα μου, τη μητέρα μου και λέω “εντάξει, δεν μπορείς να αφήσεις τώρα τα πάντα, να πεθάνεις κι εσύ”. Η ζωή θα συνεχιστεί, αλλά ο πόνος θα μείνει. Δεν είχα ξαναβιώσει τόσο βαθύ και σκληρό πόνο. Δεν μου είχε κοπεί ποτέ η καρδιά στα δύο. Το έζησα σήμερα. Αν κάποιος δεν έχει χάσει κάποιον δικό του άνθρωπο, δεν μπορεί να καταλάβει πως νιώθω αυτή τη στιγμή…», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το σύστημα υγείας ήταν έτοιμο να υποδεχτεί τον πατέρα μου σε κάποια ΜΕΘ. Μπαίνεις στην πλατφόρμα και αυτομάτως σε βάζουν σε κάποια ΜΕΘ. Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο κύριος Κακίσης, διευθυντής της αγγειοχειρουργικής μονάδας της κλινικής του Αττικού νοσοκομείου Αθηνών, δεν έβαζε τον πατέρα μου στην πλατφόρμα. Το ίδιο και ο διοικητής και υποδιοικητής του νοσοκομείου, μας έλεγαν ότι είναι υπέροχες οι εξετάσεις του, τις παρουσίαζαν σαν να είναι μωρού παιδιού».

«Περίμενα κι εγώ να θρέψει το πόδι του, να βγει από το νοσοκομείο, μέχρι που ξεκίνησαν οι πρώτες δύσπνοιες και αναγκάστηκε ο αδερφός μου να έρθει από την Κύπρο. Έχει 8 μεταπτυχιακά και ένα διδακτορικό. Είναι καρδιολόγος που στην Κύπρο αυτή την ώρα σκύβουν το κεφάλι τους και του λένε ευχαριστώ χιλιάδες άνθρωποι που έχει σώσει από βαριές καταστάσεις.

Ήξερε ακριβώς τα προβλήματα του πατέρα μας. Έπεσε στα πόδια του κ. Κακίση, στα πόδια όλων, και τους έλεγε ότι δεν θα αντέξει αν δεν μπει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για να πάρει περισσότερο οξυγόνο, χωρίς να διασωληνωθεί», συμπλήρωσε.

«Αν είχαν ακούσει αυτά που είπε ο αδερφός μου εκείνη την ώρα – δεν είναι τυχαίος γιατρός και δεν είπα να υπερβεί τις απόψεις των άλλων γιατρών – ο πατέρας μου θα ήταν αυτή την ώρα δίπλα μου στο αυτοκίνητο και θα πηγαίναμε την καθιερωμένη μας βόλτα. Δυστυχώς, δεν τον άκουσε κανείς. Ήταν τόσο σίγουρος και εγωιστής ο κύριος Κακίσης. Έχω όλα τα μηνύματα στα χέρια μου, τα ηχητικά και θα κατατεθούν στον κύριο Κούγια που θα αναλάβει την υπόθεση και εύχομαι να έχουμε πολύ γρήγορα αποτελέσματα και οι άνθρωποι αυτοί που στέρησαν τη ζωή από τον πατέρα μου να οδηγηθούν εκεί που πρέπει. Θα κινηθώ σκληρά νομικά, επιθετικά, επειδή έχω δίκιο», τόνισε.

Δείτε επίσης: Ξέσπασε ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου: «Ο μπαμπάς μου έφυγε αβοήθητος! Δεν καταλάβαινα αν ο καθηγητής που τον ακρωτηρίασε ήταν αδαής, αν ήταν δόλιος, αν ήταν ηλίθιος»

«Έσκυψα, τον φίλησα, έκλαιγα, δεν καταλάβαινε τίποτα εκείνη την ώρα ο πατέρας μου. Κόπηκε η ζωή μου στα δύο, δεν ξέρω πότε θα συνέλθω. Δεν είναι μάγκες αυτοί που δεν κλαίνε, δεν είναι μάγκες αυτοί που δεν σπάνε, εγώ έχω τέτοια αγάπη για την οικογένειά μου, όπως όλος ο κόσμος, που θεωρώ ότι έκανα τα πάντα για να τιμήσω τον πατέρα μου και θα κάνω τα πάντα για τιμήσω τη μνήμη του πατέρα μου. Γιατί στη θέση τη δική μου έχουν βρεθεί πάρα πολλοί άνθρωποι, που έχασαν γονείς, χάσανε δικούς τους ανθρώπους, πολλές φορές από ιατρικά λάθη, άλλες από αμέλειες και από κωλυσιεργίες…», είπε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χαμό του πατέρα του

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα... Δείτε και αυτά
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.